Sådan Treat øje Virus naturligt

10/15/2011 by admin

Øjeblikkelig lægehjælp er påkrævet, når øjet infektioner forekomme som et resultat fra virus, der ind i øjet, forårsager misfarvning, hævelse, irritation og synsproblemer. Øje vira, for eksempel, kan forårsage fælles pinkeye, eller conjunctivitis, som er en betingelse, forårsaget af en virus, der producerer rødme og hævelse i og omkring øjet. Antibiotika og medicinske procedurer er effektiv i behandling af disse infektioner, men naturlig og homøopatisk retsmidler kan arbejde lige så godt i mild til moderat tilfælde. Opsøge professionel udtalelse fra en specialist for at korrekt bestemme den specifikke øjeninfektion samt de underliggende årsager til en øjeninfektion.

Instruktioner

• Naturligvis behandle øje virus ved at gøre en cool komprimere. Tag en lille vaskeklud og dæmpe det med koldt vand. Komprimere på de inficerede øje for 1 til 2 minutter, tre til fire gange om dagen. En komprimere vil fremskynde inddrivelsen ved at lindre irritation og fjerne partikel rester, der kan komme ind i øjet.

• Brug en over-the-counter kunstige tåre løsning til at lindre kløe og irritation. Fjern eventuelle kontaktlinser mens du bruger tåre dråber. Aldrig øjendråber andel for at forhindre spredning af infektionen.

• Vaske øjnene ud med kvalitet drogen eyewash. Rense øjnene og dele omkring øjnene flere gange om dagen før du anvender antibiotika salver eller cremer. Vask øjnene med kamille eller Gyldensegl at behandle pink øjet eller blefaritis, en tilstand forårsaget af bakterielle infektioner, der svulmer og reddens øjenlåg og huden omkring øjet.

• Brug vitamintilskud til behandling øjet vira. Vitamin A, C og mineralet zink fremmer den generelle sundhed i øjnene. Den naturlige helbredende evne af Vitamin A kan yderligere styrkes ved tilstedeværelsen af væsentligt element zink, behandling af øjeninfektioner og deres symptomer.

Disse kosttilskud ikke kun behandle infektioner, men stop dem gentages. Disse væsentlige vitaminer og mineraler forbedre immunitet til at bekæmpe de underliggende årsager til øjeninfektioner. Tag 1,000 mg af Vitamin C, tre gange dagligt i fire uger og 25.000 IU af vitamin A, to gange dagligt i en uge. Tage 30 gram om dagen af zink til at mindske sværhedsgraden af øjensymptomer.

• Bruge homøopatisk medicin til behandling øjet vira. Afhængigt af sværhedsgraden og typen af øjeninfektioner skal dosering og homøopatisk medicin tilgås af en professionel homøopatisk læge. De mest almindelige homøopatiske midler, der kan behandle en bred vifte af øjeninfektioner er: Øjentrøst (behandler pink øjet og øjet infektioner forårsaget af mæslinger), Belladonna (behandler smerter i øjet og følsomhed over for lys), Mercurius (behandler øjet misfarvning og decharge), Rhus tox. (behandler eye pus), og Argentum Nitricum (behandler pink øjet og irritation forårsaget af bakterier)

• Kamillete og urter har helbredende egenskaber, der kan behandle øje vira. Hæld to eller tre tsk tørret kamille i en kop varmt vand. Lad afkøle. Spiser dagligt i øjet virus symptomer har forbedret.

• Ordentlig hygiejne er meget vigtigt at undgå øjet virus i at inficere andre. Aldrig dele håndklæder, pudebetræk, eller vaske tøj. Grænse eye make-up og kontaktlinser brug indtil øje er helt helet. Sørg for at pleje og at rense kontaktlinser med den hensigtsmæssige løsning til at undgå fremtidige øjeninfektioner. Bortskaffe kontakter efter fabrikantens anvisninger. Grænse solen; for meget sol kan beskadige øjets beskyttelseslag--forlader øjet modtagelige for øje virus og infektioner.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com