Kolon rensning vand & havsalt

06/24/2012 by admin

Kolon rensning er blevet et middel og vane at bevare samlede kropslige sundhed i århundreder. Kolonet er den sidste hvilested før toksiner og affald er ryddet af vejen. At holde området rent og ublokeret kan være starten på at forebygge og vende sygdom. Saltvand er rigtig god til udrensning kolon. Når de anvendes korrekt en lille smule salt kan gøre underværker for en sund kolon, og en sund krop.

Saltvands Flush

En af de bedste måder at rense kolonet er at lave en saltvand te. Jeg vil indrømme, at dette ikke er den mest behagelige te, fordi det er meget salt. Ved at drikke en saltvand te korrekt kan du forvente det organ der skal skylles inden for to timer; Det er det effektivt. Det bedste tidspunkt at gøre det saltvand Rens er i morgen. Ideelt set er det bedst at du gøre det på en dag hvor du ikke behøver at gå hvor som helst i mindst to timer. Det kan tage alt mellem 15 minutter til to timer før dit system er skyllet. Blandingen vil forlade din krop, så hvis du har diarré, så vær forberedt. Opskriften er varme 1 kvart vand i en gryde. Når vandet er lige under kogning, tilføje to tbsp. havsalt. Det er meget vigtigt, at du ikke bruger billige, tilsat jod salt du købt fra købmanden. Det kan være meget skadeligt for kroppen. Du ønsker at vælge uraffineret havsalt. Du kan typisk finde dette salt i din lokale helsekostforretning. Salt er typisk større end de konventionelle salt fra butikken, og nogle gange vises grå i farven (som det ikke er blevet bleget). Bland salt med vand og når den er varm nok til at drikke, drikker alle af blandingen. Må ikke bekymre dig om salt går ind i blodbanen. På grund af slags salt du bruger og vandet, vil salt bogstaveligt presse vandet gennem tarmene til anus.

Ekstra Tips

Saltvand blandingen kan forårsage du at gag eller ikke ønsker at afslutte det. Nogle mennesker klemme lidt citronsaft til at udligne den saltholdige prøve. En anden metode er at få vandet varmt nok hvor du kan mageligt drikke det hele quart uden at stoppe. Saltvand rense kan også fjerne gode bakterier fra systemet. Spise nonflavored almindelig yoghurt vil genopbygge organ med sunde bakterier. Som med ethvert middel, skal du konsultere din sundhedspleje praktiserende læge for retningslinjer saltvand rense.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com