Sådan bruges Alternative behandlinger for en byld

05/30/2012 by admin

En byld er en inficeret område af huden, der har været muret af kroppen, så infektionen forbliver på ét sted. Dette er en overlevelsesmekanisme, som kroppen bruger til at beskytte sig mod udbredt infektion. Sådanne områder kan medføre smerter, pres og irritation og vises rød eller mørk pink. Symptomerne vil ikke blive lettet, indtil infektionen er udvist gennem huden. En byld kan være et signal om et deeper-rooted problem i kroppen. Hvis du er tilbøjelig til denne betingelse, kunne du have en svagt immunsystem, dårlig ernæring, tarm infektion eller diabetes. Der er mange alternative veje til behandling har til formål at helbrede din krop af bylder.

Instruktioner

• Supplere din kost med zink og vitamin C, to stoffer, der er kendt for at stimulere immunforsvaret. På grund af en mulig tarm infektion tilknyttet bylden, ordinere nogle sundhedspersonale vitamin C flush, hvilket betyder at tage høje doser af dette vitamin til tarm tolerance punkt. Tilføje vitaminerne A og E til din kost vil bidrage til healing bylden, efter den smitsomme stoffer er blevet fjernet.

• Lave en komprimere for din absces. Kinesisk medicin mener bylder er forårsaget af en overflod af kropsvarme, som kan være forårsaget af infektion. En komprimere er lavet af urter kamille, salvie eller timian at trække varmen fra bylden og lindre smerter. Ændre komprimere tre til fire gange om dagen.

• Bruge lachesis som en homøopatisk behandling, hvis din byld har en blålig/lilla farve. Professionel homøopater mener, at bylder kan være et symptom på nogle andre, mere akut syg i kroppen. Den homøopatiske behandling er at indføre en yderst fortyndet stof, der vil producere de samme symptomer hos en rask person. Dette fjerner den giftige virkning af den oprindelige sygdom.

• Ændre din kost. Hvis du spiser en masse junkfood, der består af hvidt mel, hvide sukker, fedtholdige fødevarer, stegte fødevarer og simple kulhydrater, skal du reducere eller eliminere dem. Spise magert kød, grøntsager, frugt og fuldkorn og nødder, og du vil snart se en forbedring i kroppens produktion af bylder.

• Inhalerer æteriske olier. Disse olier er meget koncentreret; Derfor behøver du kun et par dråber på en klud. Placere dem på din hovedpude om natten, så du kan inhalere dem, mens du sover. De æteriske olier, der er nyttige for bylder er muskat salvie, lavendel, patchouli, rose og rosentræ. En komprimere kan også gøres fra disse æteriske olier; men husk at udvande dem ved at tilføje kun en dråbe eller to til en kop vand.

• Tag en urtemedicin for din byld. Urter, der har vist sig at være nyttigt i afhjælpning bylder, omfatter burre, tysk kamille, glatbladet elm og vilde yam. Disse stoffer er generelt sikkert, uden bivirkninger. Men det beløb, du bruger skal ordineres af en sundhedsperson.

• Drikke en lille mængde vand, der indeholder essensen af sækken rod eller dolk kulmuler. De kan sommetider findes i en creme form, så du kan gnide dem direkte på bylden. Blomst essenser helbrede på den følelsesmæssige og mentale plan, deres vibrationer, der svarer til den idé, at sygdom er et symptom på en negativ trossystem.

Tips & advarsler

  • For at gøre en komprimere, kog en stærk te med urter og suge en naturlig-fiber klud i det. Placer den på bylden indtil rødmen aftager. Aloe vera juice kan også bruges til dette formål.
  • Når du bruger en alternativ behandling, må ikke overdrive dosering. Altid konsultere en alternativ sundhedspleje professionelle for at lære de korrekte mængder af ethvert stof.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com