Hvordan man kan helbrede en magnesiummangel

09/11/2012 by admin

Det er vigtigt at indtage magnesium-rige fødevarer for at undgå at udvikle en mangel i dette vigtige mineral. Sundhedsmæssige tilstande såsom hjertesygdomme, astma, forhøjet blodtryk og osteoporose er blot nogle af de risici, du kan stå over for hvis dette vigtige næringsstof mangler fra din kost.

Instruktioner

Ting du kan gøre

• Spis magnesium-rige fødevarer. At opnå magnesium naturligt gennem din kost er den nemmeste og bedste måde at øge din daglige behov. De bedste mad kilder til magnesium er grønne bladgrøntsager, fuldkorn, nødder og bælgfrugter, og visse fisk. Nedenfor er en kort liste af de øverste fødevarer, sammen med mængden af magnesium i hver servering.

Helleflynder 90mgMandler 80mgSpinat 75mgHavregryn 55mgJordnødder 50mgHvedeklid 45mgAvocado 35mgLinser 35mgBanan 30mgHele hvedebrød 25mgSødmælk 24mg

• Tage magnesium supplement. Den daglige anbefalede mængde magnesium er 320-350mg for kvinder og 350 til 420mg for mænd. Magnesium kommer i mange former:

Magnesium-sulfatMagnesiumchloridMagnesium laktatMagnesium citrateMagnesiumoxidMagnesium taurateMagnesium malate

Kroppen har svært ved at absorbere magnesiumoxid, mens magnesium citrat kan have en afførende effekt i nogle mennesker. Magnesium taurate og sulfat kan være bedre tolereret og vise en højere grad af absorption. For dem med irritabel tarm syndrom eller absorption problemer, kan magnesium olie erstattes og sprøjtes direkte på huden.

• Fælles fødekilder absorberes i moderat eller høje beløb, som alkohol, koffein og soda, har vist sig at nedbryder magnesium. Folk tager medicin til behandling af kræft, bør diabetes og nyreproblemer supplere deres kost med magnesium. Antibiotika har vist sig at påvirke absorptionen af magnesium, så det anbefales for at tage en magnesium dosis én time før og to timer efter indtagelse af antibiotika.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com