Lav Carb fødevarer til at tabe kropsfedt

09/06/2012 by admin

Low-carb kostvaner er udråbt som en hurtig og let vægttab metode, hvor du kan spise mange af de fødevarer, du kan normalt nyde og stadig tabe. Disse begrænser ikke kalorier eller fedt, men de er stærkt afhængige af fødevarer, der har meget lav eller ingen kulhydrater til at fremkalde fedttab. Fordi lav-kulhydrat kost er restriktive af bestemte fødevaregrupper, konsultere en læge før du starter programmet.

Kød

Fødevarer, der vil hjælpe dig tabe kropsfedt på en low-carb diæt omfatter fisk, bøf, kylling, svinekød og andet kød. Kød generelt indeholder ingen kulhydrater og er ofte spises i ubegrænsede mængder på lav-carb diæter. Kulhydrater, menes ifølge, mayoclinic.com at øge sukker og insulin i blodet, hvilket bidrager til en mangel på fedt-brænding. Ideen bag en lav-carb diæt er at en mangel på kulhydrater vil sænke blodsukker og insulin i kroppen og blive tvunget til at bruge fedt til energi, hvorved brændende fedtdepoter. Spise en bred vifte af magert udskæringer af kød til morgen, middag og aften at tilskynde fedttab.

Æg

Æg er perfekt mad på en lav-kulhydrat kost. De indeholder ingen kulhydrater og kan spises i ubegrænsede mængder. Ifølge, atkins.com når du spiser mindre kulhydrater, de ikke længere tjene som energikilde og din krop har til at forbrænde fedt til energi. Grænse æggeblommer at beskytte hjertet og kolesterol niveauer. Bland en æggeblomme for hver tre æg, hvis du spiser fire eller flere æg dagligt. Æg kan koges, røræg, pocheret, stegt, over-let, kogt eller i en omelet.

Grøntsager

Grøntsager er spises i mindre mængder på en low-carb diæt, fordi de har nogle kulhydratindhold. According to atkins.com, in order for the body to go into lipolysis (fat-burning mode), and begin to burn fat, carbohydrates should be limited to less than 20 g to 30 g daily. De fleste lav-kulhydrat kost begynde med meget få grøntsager og indføre gradvist dem i kosten efter de første par uger. Ca 1 kop om dagen af salat, kan tomater, broccoli, blomkål og de fleste andre grøntsager spises.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com