Kar sygdomme

04/12/2011 by admin

Koronar sygdom er en betegnelse anvendes til ting du ikke måske se som "sygdomme", såsom hjerteanfald og højt blodtryk. Nogle af de mest almindelige koronar sygdomme omfatter hjerterytmeforstyrrelser, iskæmisk hjertesygdom, takykardi, reumatiske og pulmonal hjertesygdomme og hjerte mumler. Der er også en række sjældne hjerte sygdomme, der rammer et meget lille antal personer.

Hjerterytmeforstyrrelser

Rytme forstyrrelser, også kaldet arytmier, er defekter i lyden eller slå af dit hjerte. Dette er mest let kan påvises ved en læge ved hjælp af et stetoskop. Rytme forstyrrelser sortiment i sværhedsgrad fra næsten helt uskadelige for livstruende. Nogle hjerterytmeforstyrrelser, også kendt som hjerte mumler, er vanskelig at opdage dine egne, men din læge kan normalt identificere dem gennem en rutinemæssig helbredsundersøgelse og bekræfte sin eksistens med et elektrokardiogram.

Iskæmisk hjertesygdom

Iskæmisk hjertesygdom henviser til en reduceret strøm af blod til hjertet. I modsætning til hjerterytmeforstyrrelser er der mange advarselslamper, herunder smerter i brystet, forstørret hjerte, åndenød, arytmier og problemer med vejrtrækning, når liggende. Hvis du ryger og drikker risikoen for at udvikle iskæmisk hjertesygdom stiger med alderen.

Takykardi

Takykardi er en fejl i hjertet, der producerer en overdreven hjerterytme. Symptomer for denne sygdom er en hurtig heart beat, hurtig puls mens hvile, svimmelhed, åndenød, hjertebanken og endda hjertesvigt. Sammen med at have hurtige beats bliver dit hjerte også mindre effektiv til at levere ilt gennem hele dit system. Din læge vil sandsynligvis ordinere medicin til at modvirke denne lidelse og bringe din puls tilbage til normal.

Reumatisk hjertesygdom

Reumatisk hjertesygdom er en tilstand, der er udviklet på baggrund af hjertet skader forårsaget af gigtfeber. Det kan forårsage en lang række ventil fejl i hjertet og kan også føre til hjerteblok, hvor nerven synapser af hjertet mislykkes. Alvorlige forhold kan føre til hjertesvigt. Din læge kan ordinere steroider eller anden medicin til at bekæmpe denne lidelse.

Pulmonal hjertesygdom

Pulmonal hjertesygdom er produktet af en lunge sygdom hvor strømmen af blod til lungerne er aftaget eller blokeret af pres på lungerne. Dette medfører i højre side af dit hjerte til at pumpe hårdere, producerer en overdimensioneret hjertemusklen ud over andre problemer, herunder kongestiv hjertesvigt på højre side. De mest almindelige lungesygdomme forårsager pulmonal hjertesygdom er pulmonal hypertension, cystisk fibrose og avancerede emfysem. Symptomer omfatter åndenød ånde og brystet smerter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com