Hvordan du bruger Play terapi til behandling af autisme

04/06/2011 by admin

Hvordan du bruger Play terapi til behandling af autisme

For de fleste børn, spille kommer naturligt og det er en vigtig del af børns udvikling. For børn med autisme, sjove aktiviteter som spil, tumbling og forstillelse ofte skal læres. Spil terapi kan uddrage autistiske børn og give dem en måde at udtrykke sig, mens lære vigtigt livsfærdigheder. Læs videre for at lære mere om hvordan du bruger play terapi til behandling af autisme.

Instruktioner

• Bruge manipulerende og sonderende leg for at vise autistiske børn, hvordan til at interagere med objekter og miljøet omkring dem.. Hands-on, manipulerende play, såsom at sammensætte gåder og stabling blokke, lærer autistiske børn om perception og problemløsning. Sonderende spil såsom at droppe en bold i et hul introducerer årsag og virkning, og aids med sensoriske udvikling.

• Behandle autisme ved at engagere børn i tumbling og fysisk aktivitet at udvikle motoriske færdigheder. Fysisk aktivitet kan også vise autistiske børn, hvordan de kan påvirke objekter omkring dem og interagere med andre.

• Bruge rollespil og sociale leg for at efterligne virkelige livssituationer. Børn med autisme kan lære om verden omkring dem ved at opleve de måde mennesker interagerer i en vifte af relationer, som lærer og elev, eller kunde og bank. "Sociale historier" og "scripting" kan udvikle sprogfærdigheder og lære sociale regler.

• Lad autistiske børn lærer spil fra andre autistiske børn med integreret spil, der udvikler social interaktion færdigheder.

• Tilskynde autistiske børn til at deltage i symbolsk eller foregive spil. I symbolske spille, kan børn foregive, at et objekt er noget andet. For eksempel, en tennis racquet kan være en guitar, eller en hårbørste kan være en mikrofon. Symbolsk spil tillader børn med autisme til at udvikle tanke fleksibilitet.

• Engagere børn i funktionelle spille, hvor et barn kan give passende lydeffekter og reaktioner for et stykke legetøj eller everyday objekt. For eksempel, kan barnet foregive at tage en drink fra et glas, og derefter tørre hans eller hendes mund. Funktionelle spille er, hvor et barn efterligner passende eller lærde svar.

• Behandle autisme ved at vælge legetøj, der vil gøre en visuel effekt--lyse farver med en række forskellige former og teksturer kan hjælpe med at holde børnene beskæftiget. Forbedre fysisk aktivitet med rutschebaner, gynger og spil, der kræver interaktion, såsom fangst og tag. Bruge dance videoer og musikinstrumenter for at tilskynde selvudfoldelse.

• Struktur frikvarter så der er kontinuitet og gentagelse. Brug velkendte objekter, men indføre nye materialer eller forskellige typer af legetøj at holde aktiviteter følelse spontane og sjove.

Tips & advarsler

  • Start spille terapi tidligt. Undersøgelser viser, at jo tidligere et barn er udsat for at spille terapi, jo mindre sandsynligt hun er at forblive socialt isoleret.
  • Holde spille terapi sjov og enkel. Spil med opnåelige mål kan give autistiske børn med en følelse af realisering.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com