Guide til at spise sundt

04/09/2011 by admin

Spise sundt er ikke så hårdt, som vi mener det er. Den hårde del er ikke hvad de skal spise, men hvad man skal gå op, såsom fastfood, store dele af rødt kød, stegt mad, stærkt forarbejdede fødevarer, koffein og alkohol. Vi har brug for ikke fancy modefænomen kost som de lav-kulhydrat kost eller grapefrugt kost. Alle vi virkelig har brug for er viden om hvad der er godt at sætte i vores kroppe og hvad der ikke med en lille dosis af viljestyrke.

Hvad at spise

Når målet er at spise en sund kost, vil du sørge for du spiser velproportionerede portioner på hvert måltid af frugt, grøntsager, fuldkorn, protein og mejeri. Det er vigtigt at forstå, at portionerne ikke bliver den samme for alle disse kategorier. Hold læsning for at se de dele, der anbefales til den gennemsnitlige voksne.

Frugt, grøntsager og fuldkorn

Formål at spise mindst fem portioner af frugt og grøntsager om dagen. Frugt og grøntsager er vigtigt at spise sundt, fordi de er pakket fuld af de nødvendige vitaminer og mineraler, at hjælper dig med at bekæmpe sygdomme og sygdomme, de hjælper du blive fuld længere, de hjælper din krop fungerer bedre og de hjælpe dig med at fjerne giftstoffer fra din krop.

Spise seks portioner af fuldkorn om dagen. Mange hele korn fødevarer er mindre forarbejdede end deres hvide kolleger og indeholder høje niveauer af fiber til at hjælpe din udtog spore funktion og holde dig følelse af mæthed længere. Brød, pasta og ris falder ind under denne kategori.

Protein og mejeri

Gode proteiner til at spise er ting som fisk og hvid skærer kalkun og kylling. Du bør sigte mod at spise to eller tre portioner om dagen. Forskellige nødder også gøre for gode kilder til protein.

Mælk, yoghurt og ost fyldes op dine mejeri valg. Du bør stræbe efter to portioner om dagen. Mælkeprodukter er god for optimal knogle sundhed hos voksne--især kvinder.

Vand

Gode gamle vand. Det er afgørende at holde alle vores kropslige funktioner fungerer ordentligt, som hjælper dit stofskifte og din mave-sporet. Det kan hjælpe dig til at føle fuld længere, og det skyller ud toksiner i kroppen. Forbruge seks til otte glas vand dagligt for optimal sundhed.

Yderligere Tips

En god måde for dig at komme på sporet og holde kursen er at planlægge dine måltider på forhånd. Hvis du kan, forsøge at planlægge dine måltider om ugen. Gøre en tur til købmanden om ugen, og prøv at shoppe omkredsen af butikken, som denne, hvor de fleste af de sunde fødevarer er. Tage en detaljeret liste over hvad du planlægger at spise, og undgå fristelser af de forarbejdede og høj-sukker fødevarer.

En anden måde at holde dig spise sund er at holde sunde snacks let tilgængelige overalt. Opskåret grøntsager, vasker og forberede frugt og lager op på nødder. Det hjælper til at sætte dem i single-tjener containere, så du kan bare få fat i dem på din vej ud af døren.

Husk også at hvis du giver efter for fristelsen, det er OK. Bare komme tilbage på sporet med den næste måltid eller mellemmåltid.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com