5 trin til alkoholbehandling

04/06/2012 by admin

5 trin til alkoholbehandling

Alkoholisme er en snigende sygdom, der griber sit offer og ikke ønsker at give slip. Derfor, mange alkoholikere give op og ender med at dø af sygdomme (lever- og nyresvigt). Dem, der ønsker at undslippe denne tragiske død ved, de skal underkastes behandling for at sejre.

Indrømme

Mange alkoholikere benægte deres sygdom. Denne vrangforestilling tanker får dem til at afstå fra at søge hjælp, da de ikke mener, at de kræver det. En person med en overvældende trang til at drikke en tendens til at opleve tilbagetrækning, når han ikke nyde. Når han forkæle, har han ingen kontrol over, hvor meget han indtag. At realisere denne ukontrollerbare tendens er det første skridt i alkoholbehandling.

Søge hjælp

Den bedste fremgangsmåde, når søger hjælp for alkoholisme er til pin-punkts den rigtige professionelle. Den professionelle behandling bør være vidende om snørklede af at misbrugeren lidelse, og burde have behandlet flere sager svarende til hans. Hvis du er usikker på hvor man kan søge hjælp, spørge din primære sundhedspleje udbyder (PCP) at anbefale en behandlingscenter. Hvis du ikke har en PCP, kalde 1-800-ALCOHOL en liste over behandlingssteder i dit område.

Support System

Etablere en støtteordning, der udtrykker "hård kærlighed." På grund af virkningerne af hendes sygdom (depression og irrationel adfærd), kan alkoholikeren være vanskelige at håndtere. Nogle gange, er behov for indgreb og familiemedlemmer tvinges til at tage sig af spørgsmålet ved at kræve hjælp gennem hotlines til at styre alkoholiske i opsving. Support system medlemmer på forkant med hendes progression ved at kontakte hendes sponsor og opsat opmærksomhed på hendes opførsel i deres tilstedeværelse.

Gruppemøder

Tolv-trins møder som Anonyme Alkoholikere kan hjælpe misbrugeren føler sig inkluderet--han ved, han ikke er alene. Alkoholikere, opfordres til at indtaste et af disse programmer. Men at vælge det rigtige, er nøglen. Han bør overveje størrelse, placering og tid for møderne, for at sikre, at det er bekvemt for ham. For stort et møde kan resultere i ham følelse uhørt, og for lille kan resultere i ikke nok mulighed for at obligation med andre ligesom ham.

Vellykkede tilfælde

Under behandling, bør alkoholiske opsøge andre, der rejste sin vej til nyttiggørelse og vundet slaget. De kan være til inspiration for hende, for hun føler oftentimes, slog hun aldrig sin afhængighed. Teori, "Hvis jeg kan gøre det, så kan du," gælder her. Dem, der overvandt alkoholafhængighed er mere tilbøjelig til at forstå hendes prøvelser mens under behandling.

At overvinde det

Alkoholisme er en dødelig sygdom og behandles straks. Der er ingen kur mod alkoholisme, men du kan komme fra det, hvis du er fast besluttet. At overvinde denne sygdom ikke kun forbedrer fysiske sundhed, men også bygger personlige karakter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com