Gluten fri restauranter i Kansas City

04/11/2012 by admin

Gluten fri restauranter i Kansas City

For personer med cøliaki eller glutenallergi, opretholde en glutenfri kost er absolut nødvendigt at sikre et sundt immunsystem og fordøjelseskanalen. Trods Kansas' position som en stor producent af hvede i USA er der flere restauranter i Kansas City, der appellerer til glutenfri diners, således at du kan nyde en god gamle gammeldags Kansas grill eller blot en aften i byen med venner og familie.

LongHorn Steakhouse

Hvis du er i humør til en smelte-i-din-mund steak eller Spareribs, kan derefter LongHorn Steakhouse være et godt valg. For glutenfri diners har restauranten en speciel glutenfri menu med en bred vifte af entrees og side elementer. Om LongHorn ikke har en dedikeret glutenfri køkken, de vil sikre, at dit måltid er specielt forberedt fra gluten-holdige fødevarer. Ved ankomsten bede om en glutenfri menu og være specifik omkring din spisestue behov, når du bestiller.

LongHorn Steakhouse1708 village West ParkwayKansas City, KS 66111913-788-4400Longhornsteakhouse.com

Cheeseburger in Paradise

Cheeseburger in Paradise, ejet af sangeren Jimmy Buffet, har lokationer over hele USA, herunder Kansas City. Selvom du kan ikke muligvis nyde en bolle, har Cheeseburger in Paradise en glutenfri menu tilbyder deres berømte burgere og sandwiches. De tilbyder også glutenfri salater, ribben og cocktails. Bede om en glutenfri menuen ved ankomst og Følg nøje instruktionerne.

Cheeseburger in ParadiseKansas City Speedway1705 village West ParkwayKansas City, KS 66111913-334-4507Cheeseburgerinparadise.com

P.F. Chang's China Bistro

Hvis du leder efter en gluten-free restaurant på Missouri siden af Kansas City, P.F. Chang's China Bistro ligger i hjertet af Kansas City og har en glutenfri menu tilbyder et stort udvalg af varer. P.F. Changs er en opskalere, kinesisk restaurant, der har formået at flytte forbi de fedtede billetpris af mange andre kinesiske restaurant kæder. Når du ankommer, skal du bede din vært for en glutenfri menu og informere din tjeneren at du kræver glutenfri soja sauce.

P.F. Chang's China BistroCountry Club Plaza

107 W. 47th St.Kansas City, MO 64112816-931-9988Pfchangs.com


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com