Ideer til Super Foods

08/05/2011 by admin

Ideer til Super Foods

Selv om en bred vifte af sunde fødevarer giver din krop med vigtige næringsstoffer for et godt overordnet helbred, tilbyder visse fødevarer større sundhedsmæssige fordele end andre. Superfoods er disse fødevarer, der giver masser af vitaminer, tilføjer andre sundhedsmæssige fordele, som beskytter mod kræft, sænker blodtrykket og endda fremme hjernens udvikling.

Blåbær

Blåbær er en superfood, fordi de indeholder antioxidanter, som menes at mindske risikoen for kræft. Derudover blåbær indeholder store mængder af kalium og vitamin C. Eating blåbær reducerer din risiko for hjertesygdomme og kræft. Derudover reducere blåbær inflammation, som er et almindeligt symptom på mange sygdomme, ifølge WebMD. Ifølge Parenting.com, reducere blåbær farligt fedt, der ophobes på maven. Vælge mørke minimalistisk blåbær at høste fordelene ved de fleste antioxidant, og bestræbe sig på at spise mindst 1/2 kop om dagen, anbefaler WebMD. Tilføje blåbær til din morgen skål af korn, eller blande dem ind i en smoothie.

Fisk

Omega-3 fedtsyrer findes i fisk er hjertet sundt, og mindske risikoen for hjertesygdomme. Derudover fisk fremmer hjernens udvikling, og kan reducere symptomerne på Alzheimers sygdom, ifølge WebMD. Laks kan også mindske risikoen for depression, accoding til Parenting.com. Spise tre portioner ugentligt af sild, torsk og laks. Vælge fisk, der fanges i naturen, fordi den indeholder mindre kviksølv. Grill laksebøfferne og frakke med en tangy grill sauce, eller lokke børnene med laks burgere.

Tomater

Tomater er rige på lycopen, hvilket mindsker din risiko for kræft. Varme tomater eller spise med olivenolie at øge du forbrug af lycopen. Nyd tomater i spaghetti sauce. Bruge kogte tomater til at gøre en solid pulje af chili; Tilføj sorte bønner, en anden superfood, at øge fibre og protein og beskytte mod hjertesygdomme. Pakke drue tomater for en hurtig snack eller nyde chips dyppet i salsa.

Mørk chokolade

Mørk chokolade er ikke bare en skyldig nydelse. Ifølge WebMD indeholder mørk chokolade kræft kæmper antioxidanter. Derudover kan flavonoider i mørk chokolade sænke blodtrykket. Vælg chokolade indeholder 60 procent kakao til at høste fordelene. Gøre varm chokolade, mørk chokolade brownies eller nyde et par stykker af mørk chokolade slik som en eftermiddag behandle.


Relaterede artikler

© 2018 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com