Massachusetts Medicare del D planer

07/31/2011 by admin

Massachusetts Medicare del D planer

I 2006, blev en reform af sundhedssystemet lovforslag vedtaget i Massachusetts, der kræver indbyggere i staten til at købe sundhedsydelser, som ville være reguleret af regeringen. Dette omfatter alle former for Medicare, Medicaid og privatforsikring. Medicare del D dækker receptpligtig medicin og der findes mange planer til Massachusetts beboere.

Medco Medicare Prescription Plan - værdi (PDP)

Medco Medicare Prescription planlægger, tilbyder tjenester med en månedlig præmie på $33.70 og en årlig fradragsberettiget for $310. Det er bedømmelse: 4,5 ud af 5 stjerner af hjemmeside Medicare.gov. Dette selskab frafalde præmien for enkeltpersoner og familier, der opfylder betingelserne for fuld lav indkomst tilskud, men giver ikke Medigap dækning.

SilverScript værdi (PDP)

Denne plan, SilverScript angivne værdi af firmaet af samme navn, tilbyder tjenester med en månedlig præmie på $34.40 og en årlig fradragsberettiget for $310. Det er bedømmelse: 4 ud af 5 stjerner af Medicare.gov. Mens de give afkald på præmien for enkeltpersoner og familier tilbyder der kvalificerer sig til den fulde lav indkomst tilskud SilverScript værdi ikke Medigap dækning.

CVS Caremark komplet (PDP)

CVS Caremark komplet (PDP) også leveret af SilverScript, tilbyder tjenester med en månedlig præmie på $59.30 og en årlig fradragsberettiget $ 0. Der er bedømmelse: 4 ud af 5 stjerner af Medicare.gov. Dette selskab ikke give afkald på præmien for enkeltpersoner og familier, som er berettiget til fuld lav indkomst tilskud. CVS Caremark komplet tilbyder Medigap dækning for mange generiske lægemidler.

CIGNA Medicare Rx Plan tre (PDP)

CIGNA Medicare Rx Plan tre (PDP) leveres af CIGNA, tilbyder tjenester med en månedlig præmie på $66.40 med ingen årlig. Medicare.gov vurderet dem en 3,5 ud af 5 stjerner. CIGNA Medicare Rx Plan tre ikke ophæve præmien for enkeltpersoner og familier, der opfylder betingelserne for fuld lav indkomst tilskud, men giver Medigap dækning for mange generiske lægemidler og et par ikke-generiske dem.

Første sundhed del D - Secure (PDP)

Første sundhed del D, tilbyder tjenester med en månedlig præmie på $10,80 og en årlig fradragsberettiget $ 175. Det er bedømmelse: 3,5 ud af 5 stjerner af hjemmesiden Medicare.gov. Dette selskab ikke give afkald på præmien for enkeltpersoner og familier, der opfylder betingelserne for fuld lav indkomst tilskud og giver ikke Medigap dækning.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com