Karpaltunnel behandlinger hjemme

12/31/2011 by admin

Karpaltunnelsyndrom opstår, når der er pres på en nerve i håndleddet. Denne nerve kontrollerer tommelfingeren og finger muskler og producerer smertefulde sensationer følte i tommelfinger, palm og første tre fingre. Smerten kan udstråle op i armen, og du kan føle følelsesløshed eller prikken. Der er mange stoffri behandlinger, der styre denne betingelse. Diskuter brug af ethvert naturlægemidler kosttilskud med din læge.

Aktuelle naturlægemidler behandlinger

Der er mange aktuelle naturlægemidler behandlinger, der kan lindre smerter og betændelse. Disse kan anvendes på de smertefulde områder efter behov.Arnica er måske den bedste kendte aktuel herb for smertelindring. Cayenne i form af capsaicin creme er også nyttige til bekæmpelse af smerte. Vintergrøn olie ikke kun bekæmper smerter men også forbedrer cirkulation. Eksperimentere og se, hvilke der er mest effektiv. Chapparal eller osha brugt som en hånd bad giver langsigtet smertelindring. Dette bør kun bruges en gang om måneden

Interne naturlægemidler behandlinger

Mange naturlægemidler kosttilskud har potent anti-inflammatoriske egenskaber og kan også lindre smerter og hævelse. Da mange af disse urter behandling af lignende symptomer, er det ikke nødvendigt at tage dem alle.

Cat's claw lindrer betændelse; tage 20 mg tre gange om dagen. Gurkemeje er en potent smertestillende og anti-inflammatorisk; Tag 300 mg tre gange om dagen. Bromelain forbedrer cirkulation og lindrer smerter og hævelse. Tage 750 mg to gange om dagen. Djævelens klo lindrer smerter; tage 2.500 mg tre gange dagligt. Butcher's broom stopper hævelse og er især nyttigt for folk, der udfører gentagne bevægelser. Tage 100 mg dagligt.

Homøopati

Ifølge University of Maryland Medical Center er der ikke meget offentliggjort forskning beskriver hvordan homøopatisk retsmidler billetpris mod karpaltunnelsyndrom. De giver en liste over behandlinger, der er almindeligt anvendt af homøopater. Tage som anvist på produktets etikette.Apis mellifica lindrer rød, hævet eller hot leddene. Arnica montana behandler ømheden og smertende i hænderne forårsaget af overforbrug. Guaiacum er bedst bruges til karpaltunnelsyndrom, der reagerer godt på kuldebehandling applikationer.

Kost

Fødevarer med højt oxalsyre kan forværre ledproblemer. Disse omfatter asparges, roer, sukkerroer greens, broccoli, kål, blomkål, æg, fisk, sennep greens, persille, rabarber, spinat og Swiss chard. Reducere saltindtaget; Det tilskynder væskeophobning, som kan forværre karpaltunnel.

Akupunktur

National Institutes of Health foretaget en gennemgang af studier på anvendelsen af akupunktur til denne betingelse og konkluderet, det kan give fordele. Undersøgelserne fundet at denne behandling normaliseret nervefunktion og langsigtet smertelindring af denne betingelse. Akupunktører følge en behandling baseret på den enkelte person og fokusere på dele af kroppen hvor energi blokeringer manifestere som særlige betingelser. For karpaltunnelsyndrom, vil de koncentrere sig om de lever, galdeblære og nyrer meridianer.

Andre forslag

Mayo Clinic foreslår følgende for at hjælpe med denne betingelse. Iført et håndled skinne under søvn og undgå at sove på hænderne. Yoga rejser, fokus på overkroppen kan mindske smerter og forbedre greb. Supplere med B6-vitamin kan reducere hævelse. Tage som anvist på produktets etikette.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com