Tegn & symptomer på en gentagelse i planocellulært lungekræft

07/18/2010 by admin

Gentagelse i squamous celle kræft er i sidste ende en "ikke-" småcellet lungekræft, har returneret en tid efter behandlingen. Denne type af lungekræft opfører sig, ifølge Mayo Clinic, ligesom alle andre "ikke-" småcellet lungekræft, men består af en anden type kræftcelle og påvirker en anden type celle i kroppen. Det er typisk en karcinom, der stammer senest de tynde, flade celler af foring og passager i lungerne. Hvis en person oplever en gentagelse i planocellulært lungekræft, lider han normalt af visse tegn og symptomer, der er blevet "blanding" af sygdommen.

Vedvarende hoste

En af de mere almindelige tegn og symptomer på gentagelse i planocellulært lungekræft er enten tilbage eller udviklingen af en vedvarende hoste. For nogle mennesker, vil de begynde at lide et afkast på en kronisk hoste erfarne under den første diagnose af lungekræft. For andre, det er en udvikling af en hoste, der kan være "nye" endnu stadig kronisk karakter. Mange mennesker henvise til det som en "rygerens hoste," da de fleste former for lungekræft skyldes rygning, men du ikke behøver nødvendigvis at være en ryger at lider af denne. Denne hoste kan også bringe med det Slim samt blod.

Respiratoriske forstyrrelser

Et andet fælles tegn er en forstyrrelse eller afbrydelse af respiration. De fleste af tid, vil en person med tilbagevendende lungekræft opleve problemer eller åndedrætsbesvær, som om hun ikke får nok ilt. Andre gange lider en person af åndenød, som er ledsaget af hvæsende vejrtrækning eller raspende.

Smerter

Det er også muligt at opleve nogle smerter og ubehag i brystet. Dette ubehag kan være en trykken eller tyngde i hele brystet. Det kan være en kedelig smerte stammer fra lungerne. Det kan også være en mere intens, shooting smerter. Den måde, i hvilken smerte manifester er virkelig afhængig af den person, der lider af smerter samt sværhedsgraden af kræften i sig selv.

Hæshed

En person lider af gentagelse i squamous celle kræft kan også begynde at lider en vis mængde af hæshed inden for hans stemme. Dette kan dels skyldes tilstedeværelsen af en kronisk hoste eller udvikling og progression af kræftceller. Meget ligesom smerter afhænger det virkelig af personen hvordan kræft påvirker ham.

Fælles kræft symptomer

Sammen med de mere "lungekræft særlige" tegn og symptomer, der er også potentiale med gentagelse i planocellulært lungekræft for en person, der lider af fælles kræft symptomer. Disse omfatter tab af appetit, tab af vægttab, træthed, svaghed og udmattelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com