Sådan kender de sundhedsmæssige fordele af Papaya

07/09/2010 by admin

Sådan kender de sundhedsmæssige fordele af Papaya

Papaya frugt, som er melon-lignende udseende og er kendt for sine lækre søde smag, er stærkt anbefales til sin rigelige sundhedsfordele til kroppen. Papaya, døbt af Christopher Columbus som "frugt af engle" indeholder kraftige antioxidanter, vitaminer og mineraler, der fremmer godt helbred. Følgende er nogle af de sundhedsmæssige fordele, som denne frugt bringer til dem, der spiser det regelmæssigt:

Instruktioner

• Papaya forbedrer digestive sundhed. Spise mindst 4-5 portioner har om dagen gavnlige styrkende effekt i mave og tarme. Denne frugt indeholder fordøjelsesfremmende enzym, papain, som aids i fordøjelsen. Fiber i frugt også forhindrer forstoppelse.

• Papaya hud, blade eller frugter, kan bruges til behandling af forbrændinger af huden og sår. Forskere ved Medical russiske Statsuniversitet bekræftet, at den papaya-baseret medicin accelererer heling af forbrændinger og sår, som frugten besidder anti-inflammatoriske og antibakterielle aktion.

• Papaya frø støtte i udvisning af indvoldsorm. Tage omkring to teskefulde af papaya frø, tygge grundigt så sluge med lidt honning. Frøene er noget bitter, men de er helt spiseligt. Gør disse tre gange om dagen efter hvert måltid.

• Papaya hjælper i forebyggelsen af kvalme, graviditetskvalme og køresyge. Spise de anbefalede portioner af frugt i en dag kraftigt reducere ubehaget anlagt af betingelsen.

• Papaya rige C-vitamin indhold beskytter mod inflammatoriske polyarthritis, en form for leddegigt, der omfatter to eller flere led.

• Papaya er rig på antioxidanter og indeholder rigt udbud af vitamin A, C og E. Disse næringsstoffer er begge nødvendige for en korrekt funktion af immunsystemet.

• Papaya aids i vægttab. Denne frugt er lavt i kalorier, højt indhold af vitaminer og mineraler, og en god kilde til fiber. Stede i papaya papain øger stofskiftet, fordøjer fedt og sidestiller kulhydrater i din krop.

• Papaya er fantastisk til at forbedre hudens sundhed. Dens rige E-vitamin indhold forsinkelser aldring ved at minimere dannelsen af rynker og give huden en sund glød. Lightening sæber fremstillet af papaya frugt har været nedladende især i de asiatiske lande for sin skønhed resultater. Papayas kraftig enzym kaldt papain, har evnen til at fjerne døde hudceller fra således fremme hudens fornyelse resulterer i yngre udseende hud.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com