Sådan Fix en sko, der forårsager vabler på min fod

06/29/2010 by admin

Sådan Fix en sko, der forårsager vabler på min fod

Konstante gnidning fra sko kan oprette welts eller vabler på fødderne, som kan blive smittet. Den bedste måde at forhindre blisters er at købe sko, der passer til din fod og ikke glider. Hvis du allerede har et par sko, der irritere fødderne, du har brug at finde måder at stoppe fodtøj fra forårsager friktion. Med visse teknikker og værktøjer, kan du holde dine sko fra haltende dine fødder.

Instruktioner

• Shop for sko senere i dag eller aften, hvornår fødder har hævet fra walking. Prøv på både sko og gå rundt i butikken. Hvis skoen trykker eller gnider mod hælen, prøv en anden størrelse. Bære den samme type af sokker eller slange, som du vil bære med de nye sko.

• Sted en hæl vagt på indersiden af skoen. Sætte hæl vagt i sko, før du fjerner selvklæbende bagside. Skære hæl vagt med en saks til at passe. Skrælle den klæbende bagside og placere dem i skoene, at trykke på fast mod hælen. Den ekstra polstring kan holde hælen glider.

• Lag to par sokker eller bære tykke sokker. Den ekstra pude holder foden glider i vandreture støvler eller tennissko.

• Slips sko stramme nok, at dine fødder føler sig sikre, men ikke klemt. Korrekt snøret sko holde foden glider.

Tips & advarsler

  • Skær et stykke af molskin og gælder for områderne irriteret på fødder inden du sætter på sko. Puden kan holde vabler opstår.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com