Gastric Sleeve vs Lapband kirurgi

09/20/2011 by admin

Fedmekirurgi er ved at blive en mere og mere populære vægt tab løsning for folk, der ikke lykkes med diæt og motion alene.

Lap-Band, hvad er det?

Lap-Band er varemærkebeskyttet navnet på en slags justerbare gastriske banding. Kirurger operere laproscopically du kan vedhæfte et bånd omkring den øverste del af maven. Størrelsen af bandet kan justeres ved at tilføre eller fjerne steril saltvandsopløsning gennem en port lige under huden.

Gastric Sleeve, hvad er det?

Gastrisk ærmer, også kendt som ærme gastrectomies, er kirurgi udføres for at fjerne en del af maven. Kirurgen fjerner omkring 75% af patientens mave, forlader et rør, der går fra spiserøret til tarmene.

Ligheder

Begge typer af kirurgi er normalt udføres med en laproscope, så der er ingen store indsnit. Tarmene påvirkes ikke, så der er ingen problemer med absorptionen af næringsstoffer.

Forskelle

Lap-Band er justerbar og endda reversible, ved at fjerne bandet, mens de gastric sleeve er permanent, da en del af maven. Gastric sleeve kirurgi er normalt udføres på mennesker med meget høj body mass indeks som et første skridt før en anden type af fedmekirurgi er udført.

Konklusioner

Mens begge typer af vægttab kirurgi er restriktive i naturen de bruges i meget forskellige sager. Gastric sleeve kirurgi bruges som et første skridt til de sygeligt overvægtige patienter skal tabe sig før en anden type af kirurgi til at fuldføre vægttab proces. Lap Band Kirurgi bruges på patienter med lavere niveauer af fedme.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com