Sådan arbejde erstatning i Californien

09/18/2011 by admin

I Californien kræver arbejdsskade love arbejdsgivere til at dække deres medarbejdere med forsikring, der vil betale for medicinsk behandling og godtgørelse for tid mistede på grund af en arbejdsulykke. En arbejdstagernes comp krav hængsler på rettidig rapportering, så hvis du lider en skade på jobbet, Følg de nødvendige juridiske skridt til at underrette din arbejdsgiver.

Instruktioner

• Rapport ulykken straks til din vejleder, der vil derefter kontakte din virksomheds arbejdsskade carrier for at rapportere en hændelse. Hvis du lider en skade eller sygdom på jobbet uden at rapportere det inden 30 dage, kan din påstand for fordele eller godtgørelse nægtes. Få akut medicinsk behandling, hvis du har brug for det, og sørg for at du følger med lægerne som anvist.

• Anmodning Form DWC-1 fra din arbejdsgiver, der skal have denne onlineformularen på arbejde lokaler. Hvis du ikke kan få en kopi af formularen fra din arbejdsplads, downloade og printe det ud fra linket i ressourcer. Loven kræver, at din arbejdsgiver til at fremlægge denne form inden for en dag af modtagelse af meddelelse af en skade, eller at have kendskab til en skade, der resulterer i en tabt tid fra arbejde. Det kræver også arbejdsgiveren til at forsyne dig med et varsel af potentielle støtteberettigelse, forklarer dine rettigheder som en sårede arbejdstager.

• Send formularen til din arbejdsgiver via US mail, certificeret modtagelsen anmodet om. Certificeret mail tilbyder dig en måde at bevise, at formen blev sendt og modtaget, og også kontrollere datoen for modtagelsen. Hvis arbejdsgiveren ikke har bestridt dit erstatningskrav inden for 90 dage efter modtagelsen af formen, anses påstanden som accepteret som compensable. Arbejdsskade Flyselskabet er ansvarlig for medicinsk behandling relateret til skaden eller sygdommen.

• Modtage en kopi af den udfyldte DWC-1 fra din arbejdsgiver, der skal yde en kopi til arbejdsskade forsikringsselskabet. Flyselskabet er forpligtet til at tillade medicinsk behandling inden for en dag for at modtage form. Arbejdsgiveren kan holdes ansvarlig for udgifter til medicinsk behandling, indtil kravet er rapporteret, op til $10.000, så hurtig indsats fra din side og arbejdsgiveren er i de bedste interesse for alle.

• Udfyld formularen DWC-9783 eller California Predesignation af personlige læge, at informere din arbejdsgiver for den læge, der behandlede dig. Du skal bruge en læge udpeget af arbejdsgiveren, men du bør underrettes om dette krav, når du er ansat af selskabet, og før nogen ulykke finder sted.

Tips & advarsler

  • Gør ikke betænkningen skader lidt væk fra arbejde eller ikke lidt i området eller det kursus for din ansættelse. Du kan blive holdt ansvarlig for svig.
  • Send ikke en DWC-1 til din arbejdsgiver uden at bruge certificeret mail. Dette er din eneste måde at bevise, at du sendt formen, og at din arbejdsgiver har modtaget det.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com