Hvem er i risiko for Bipolar lidelse?

08/31/2011 by admin

US National Library of Medicine definerer bipolar lidelse som en psykisk sygdom karakteriseret ved dramatiske humørsvingninger. I et øjeblik går en person fra at være fyldt med energi, eller manisk, til at være trist, håbløs og fortvivlet. Bipolar lidelse påvirker negativt folks daglige liv, relationer og akademiske præstationer. Ubehandlet forhold kan føre til selvmord. Selv om forskellige mennesker lider af denne betingelse, er visse medlemmer af befolkningen i risiko for bipolar lidelse.

Slægtshistorie

Mennesker med en familie historie af sindssygdom har øget risiko for bipolar lidelse, især hvis forældre eller søskende lider af depression eller andre psykiske sygdomme.

Stofmisbrug

National Institute of Mental Health siger, at folk, der misbruger stoffer eller alkohol er i risiko for udvikling af bipolar lidelse. Disse stoffer udløse mange af de adfærdsmæssige manifestationer af mani.

Angstlidelser

Det nationale Institut for Mental sundhed, at angstlidelser som posttraumatisk stress-syndrom og opmærksomhed underskud hyperaktivitet lidelse øge bipolar lidelse risikofaktorer. Instituttet siger så tit bipolar og angst lidelser overlapning.

Medicin og medicinske tilstande

Visse medicin og medicinske tilstande sætter mennesker i fare for bipolar lidelse. Aurora sundhedspleje siger, at kortikosteroider, sygdom i skjoldbruskkirtlen og neurologiske sygdomme som Parkinsons syndrom engang sameksistere med bipolar lidelse.

Stressende begivenheder

HelpGuide.org siger, understreger som død, ægteskab, jobtab og går væk på college, udløser bipolar lidelse hos mange mennesker, især hos mennesker med en genetisk disposition til denne betingelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com