Kagerulle søvnløshed Tips

08/27/2011 by admin

Kagerulle søvnløshed Tips

Ifølge Mayo Clinic har mere end en tredjedel af voksne søvnløshed lejlighedsvis, mens op til 15 procent af befolkningen rapporter kronisk søvnløshed. Mens der findes talrige receptpligtig medicin, kan simple livsstilsændringer og muskelafslapning gendanne din tiltrængt hvile. En af de enklere teknikker er gennem brug af en kagerulle.

Zoneterapi

Zoneterapi er en helbredende kunst af meget gammel oprindelse. Gennem pres lægges på specifikke områder af kroppen, fremmer zoneterapi healing ved at stimulere nerver og fremme strømmen af blod. Intet kan erstatte ekspertise på et besøg på en kvalificeret zoneterapeut. Dog kan brugen af en kagerulle på dine fødder hjælpe dig med at sove.

Sidde komfortabelt og placere en kagerulle på gulvet. Begynde med væltning pin buen af en af dine fødder. Som du fortsætter med at gøre dette vil du langsomt dreje din fod fra højre til venstre, så de indre og ydre aspekter af din mund er masseres så godt. Fortsæt til bolden af din fod og derefter hælen. Kun bruge så meget pres som du føler dig tryg med. Du kan føle knitren eller popper under huden. Dette er normalt, da det er frigivelse af fanget toksiner, der er blevet afholdt i muskler og sener. Når du er færdig med den ene fod, flytte til den anden.

Massage

Deep-væv og trigger-punkt massage fokus på muskel knob, der er smertefulde, når trykket. Det frigiver ofte endorfiner (naturligt smertestillende) samt. Denne kagerulle metode erstatter ikke for ordentlig massageteknikker. Det kan dog give nogle midlertidig smertelindring og tillade dig at hvile. Kan du måske nå nogle områder af din krop på din egen, men for de bedste resultater er det bedst at lade en anden udføre denne teknik på dig.

Denne metode kan gøres mens om fastsættelse eller stående mens afvejning mod en counter eller væg. Start på tværs af toppen af dine skuldre fra din hals til over dine skuldre. Bruge langsom jævnt tryk og roll jævnt frem og tilbage flere gange. Udføre dette til begge sider øverst på dine skuldre. Fortsæt ned ad ryggen ved at starte mere end én scapula (skulder knogle) ned din øvre ryg. Der kan være flere triggerpunkter, der vil være meget mørt, så en lettere pres kan være nødvendig. Dette bør gøres på begge sider af din øvre ryg region. Kan du rulle rundt og over brystkassen med let tryk. Fortsæt langs ryggen fra skulderbladene ned til ballerne. Massage begge sider for optimale resultater.

Afsluttende tanker

Kagerulle teknikker kan være ubehageligt i starten, så langsomt øge intensiteten. Hvis det stadig er for smertefuldt, prøv at placere en køkkenrulle, fastgjort med elastikker omkring stiften. Rul kagerulle langsomt. Start med fem minutter og øg langsomt varighed på 15 minutter. Drikke ekstra vand aftenen og i løbet af den følgende dag hjælpe flush toksiner, der er blevet udsendt fra dine muskler.


Relaterede artikler

© 2018 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com