Hvordan til at identificere symptomer på Myasthenia Gravis

08/25/2011 by admin

Myasthenia gravis er defineret som en tilstand, der påvirker muskler og forårsager svaghed og tab af kontrol, der kan variere fra mild til svær. Betragtes som en autoimmun sygdom, indebærer myastenia gravis muskler og immunsystemet. Immunsystemet dybest set angriber kroppen ved en fejltagelse, forårsaget af en meddelelse glitch mellem nervesystemet og musklerne. Mens det kan påvirke alle aldersgrupper, er denne betingelse mest almindeligt forekommende i unge voksne hunner. Det påvirker musklerne i arme, ben og ansigtet området. I nogle tilfælde kan det påvirke lungefunktion. Mens der er ingen kendte forebyggelse af sygdommen, har forskning fastslået, at det kan være i nogle genetiske del. Lære at identificere symptomer på myasthenia gravis vil hjælpe fremme hurtig behandling af symptomer og undgå alvorligere problemer og komplikationer som lungebetændelse.

Instruktioner

Symptomer

• Hængende øjenlåg er en af de mest almindelige synlige symptomer på myasthenia gravis. Denne manglende kontrol over øjenlågene giver det udseende, at en person altid falder i søvn, men det ikke er tilfældet. Symptomet kan også producere dobbeltsyn.

• Udføre ansigtsudtryk kan blive sværere og sværere. Tab af kontrol over evnen til at smile, knibe og grimasse ofte vises med denne betingelse.

• Øge svaghed i arme og ben tyder på sygdommen er skredet. Siddende eller stående i lange perioder af tid bliver mere og mere vanskelig og prekær.

• Synke eller tygge mad kan blive vanskeligt. En øget vanskelighed danne ord og tale er en anden væsentlig komplikation og symptom på myasthenia gravis. I senere faser, kan vanskeligt vejrtrækning også bemærkes.

• Smertefulde muskler, der blusser op med anvendelse er et andet fælles symptom på denne sygdom. Selv normal muskel brug kan hurtigt stigende smerter, der forværres hvis musklen er fortsat anvendes.

Tips & advarsler

  • Korrekt medicinsk behandling kan bidrage til at give lindring af symptomer. Cholinesterasehæmmere medicin og narkotika er ofte ordineret til at forbedre muskel-funktion, så Søg læge hurtigst muligt, hvis nogen af de ovennævnte symptomer er bemærket.
  • Kvælning, er åndedrætsbesvær og lungebetændelse potentielle komplikationer af myasthenia gravis. Holder et nøje øje og søge råd hos din sundhedspleje udbyder for behandlingsmuligheder for mulige komplikationer eller problemer.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com