Postlumbar laminektomi syndrom

08/19/2011 by admin

Postlumbar laminektomi syndrom

Postlumbar laminektomi syndrom er en smertefuld tilstand, der opstår som følge af en laminektomi procedure. En laminektomi er tilbage til at lindre smertefulde symptomer på disk herniation, forsnævring af rygmarvskanalen og rod kompression i ryggen og rygraden. Hvis symptomerne ikke er lettet af laminektomi proceduren, kaldes den fortsatte lidelse, postlumbar laminektomi syndrom, der er også kendt som post laminektomi syndrom, eller lumbal efter laminektomi syndrom.

Diagnose

I de fleste tilfælde, er enhver patient, som tidligere har haft rygkirurgi og stadig oplever rygsmerter, smerter i benene og smerter i knæet på grund af den forudgående lidelse diagnosticeret med postlumbar laminektomi syndrom, uanset om patienten havde en faktiske laminektomi procedure eller en anden form for rygkirurgi. To tests er givet af en læge til at bestemme, hvis patienten lider af postlumbar laminektomi syndrom. Først, lægen vil have den patient løgn på hans eller hendes ryg som kropsholdning og tilpasning af rygsøjlen er undersøgt. Næste, lægen vil udføre en røntgenundersøgelse eller en MR-scanning til at bestemme placeringen af rygsøjlen og stadig findes nerve kompression.

Behandling

Behandling af postlumbar laminektomi syndrom er normalt en kombination af fysioterapi og fysisk rehabilitering øvelser sammen med NSAID eller non-steroide anti-inflammatoriske lægemidler, til hjælp i smertebehandling. Patienterne kan også vælge for at have rygmarven stimulation, hvis lægen mener, at det ville være gavnligt. Rygmarven stimulation er en kirurgisk operation, hvor en lille batteridrevet enhed er installeret i rygsøjlen at give konstant stimulation af nerverne i rygmarven.

Kan det helbredes?

Postlumbar laminektomi syndrom kan helbredes gennem de ovenstående behandlinger, og et helt liv uden nogen som helst rygsmerter er fuldt ud muligt. Det er dog også sandsynligt, at rygsmerter vil forblive eller endda få værre efter laminectomy. Selv om det er muligt at få ekstra rygkirurgi, minimere succes satser med hver procedure. Ældre personer, der modtager rygkirurgi har også en lavere succesrate end yngre personer.

Rehabilitering

En rehabilitering tidsplan vil være arrangeret af dig og din læge. Din læge vil sandsynligvis anbefale at du ser en fysioterapeut og en ergoterapeut regelmæssigt i mindst seks uger efter din laminectomy. Hvis dine smerter er uudholdelige i løbet af denne tid, din læge kan give dig narkotika enten mundtligt eller injiceres i rygmarven. Din læge vil afgøre, om du er i stand til at vende tilbage til arbejdet, og en rådgiver kan indarbejdes i din behandling for at hjælpe dig med at afgøre, hvilke job ville være egnet til at udføre i din tilstand, eller om at gå på handicap er en mulighed.

Advarsler

Efter laminektomi kirurgi, kan du opleve blødning og infektioner. Du og din læge bør arbejde sammen, til at bestemme, om din laminektomi er helet korrekt og at se om dine smerter problemer er resultatet af en infektion eller en anden alvorlig komplikation. Hvis du oplever en høj feber, blødning omkring stedet for kirurgi eller nogen andre bekymrende bivirkning, kontakte din læge så hurtigt som muligt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com