Hvordan man korrekt hvile og komme sig anstrengt brystmusklerne

10/30/2011 by admin

Hvordan man korrekt hvile og komme sig anstrengt brystmusklerne

Anstrengt brystmuskler er vanskelige at diagnosticere og behandle. Hver gang du modtager en bryst skade, er det ofte udfordrende at finde ud af, præcis hvad der er galt, især da frakturer er svært at se på røntgen. Selv om en diagnose stilles til anstrengt brystmusklerne, vil opsving ikke være let. Indtil du har sådan en skade, du ikke klar over, at næsten alle aktiviteter i løbet af en dag indebærer anvendelse af brystmusklerne. Brystmusklerne er brugt til at løfte armen til at bøje igen, bare for at sidde op eller ligge i sengen. Denne artikel vil udforske måder at korrekt hvile og inddrive anstrengt brystmusklerne.

Instruktioner

Sådan afgør du har et anstrengt brystet muskel

• Hvis du modtager en bryst skade, skal du først udelukke for mere alvorlige skader, som et brækket ribben, brækkede brystbenet eller problem med musklerne omkring dit hjerte. Hvis skaden, der ramte dit hjerte eller hjertet muskler, vil den første del af behandling stabiliserende hjerte at holde dit blodtryk falder til et farligt niveau.

• Har et røntgenbillede taget af brystet til at udelukke en mere alvorlig skade. Konsultere din sundhedspleje udbyder eller opkald akutmedicinske tjenester straks.

• Har en læge diagnosticere, hvad er der galt med dig ved at læse resultaterne af X-ray og ved at undersøge dig og stiller spørgsmål om dine symptomer.

• Hvis du spillede sport og du trak en muscle for langt ved at flytte eller strække for meget i en bestemt retning, du måske har en anstrengt muskler. En anstrengt muskler kan også opstå, hvis du pludselig rykket en muskel i løbet af en aktivitet. En bilulykke kan forårsage en anstrengt brystet muskel, også. Under kollision, kan sikkerhedsselen tilbageholdenhed trække dig tilbage, forårsager muskler til at blive belastet. Du kan også modtage et brækket ribben eller brækkede brystbenet fra sikkerhedsselen eller ved at ramme rattet, især hvis den forreste airbag ikke installere.

• Muskel stammer forekommer når musklen bliver strakt ud over dens grænse. Muskelfibrene er revet, normalt hvor musklen tiltræder senen. Du kan høre en popping lyd eller en fastgørelse af musklen. Smerten er ofte svær omgående, og hyppigt området vil knuse. Hævelse generelt er fundet i det skadede område, men brystet kan svulme op mindre end et område som låret eller ankel.

• Lægen ikke vil wrap eller støbt anstrengt brystmusklerne, eller en brækket brystbenet eller brækket ribben, for sags skyld. Det er vigtigt for dig at være i stand til at trække vejret normalt for at være i stand til at inddrive korrekt. Der er også risiko for en luftvejssygdom såsom lungebetændelse, når din vejrtrækning er begrænset til små vejrtrækninger.

Sådan Treat anstrengt brystmusklerne

• Hvis du er diagnosticeret med anstrengte brystmusklerne, det første skridt i recovery er at umiddelbart stoppe med at bruge musklerne mere end absolut nødvendigt. Eliminere enhver aktivitet, der alt for stammer brystmusklerne og begrænse dig selv til aktiviteter af daglige levende indtil dine muskler begynder at helbrede.

• Tager medicin ordineret. Du kan få instruktioner til at tage en over-the-counter medicin såsom ibuprofen eller Tylenol for smerter. Følg dosering vejledningen fra din sundhedspleje udbyder eller på den dosering oplysninger på flasken. Ofte i tilfælde af alvorlige smerter får du også et narkotiske smertestillende. Tage fornødent anvisninger for smerter.

• Brug en ispose i første omgang på det sårede bryst område for de første tre dage. Ice pack bør ikke være placeret direkte på huden, så har nogle beskyttende barriere som en tynd håndklæde. Isen vil hjælpe med hævelse i brystet. Du kan ønske at fortsætte ispose forbi de tre dage, hvis hævelsen fortsætter. Typisk, en ispose er mest effektive, hvis de anvendes i 20 minutter og derefter det skadede område gives 20 minutter resten.

• Prøv varme pakninger, efter de første tre dage, eller når hævelsen aftager. Disse normalt lindre muskler og bidrage til at give yderligere smertelindring. Nogle mennesker synes, at varmen er mere irriterende at området. Hvis ja, afbryde brugen og overveje fortsætter med korte brug af isen pakker eller intet.

• Får masser af sengeleje. For din krop til at være i stand til at inddrive fra skade, du har brug for hvile. Det er svært for kroppen at gendannes, når du stadig opretholde dine daglige aktiviteter, der tager din energi.

• Sikre du er i en ordentlig stand når de hviler. Hvis du har anstrengt brystmusklerne, vil de fleste stillinger du sidde eller ligge forårsage smerte. Den bedste placering for anstrengt brystmuskler er generelt liggende i en delvis siddende stilling med to eller tre puder bag din ryg. Den bedste form for puder er dunpuder, der også tilbyde støtte til ryggen. En diskette pude vil forårsage dit brystmuskler til at blive brugt til at støtte dig.

• Begrænse dine aktiviteter under hvile processen. Du ønsker ikke at re sårer området. Sørg for ikke at løfte noget mere end et pund eller to i første omgang, og ikke strække brystmuskler for langt. Holde sig til nem aktiviteter såsom simpel gå og sidde. Selv aktiviteter, der ser ud som om de ikke vil påvirke området kan faktisk gøre det. For eksempel, Forestil dig køre en bil og pludselig at skulle sno sig for at undgå et rådyr eller en anden bil og trækker musklerne pludseligt der er anstrengt.

• Start strækker sig ud i området, efter at du har hvilet et par dage. For meget stretching kan gøre tingene værste, så begynder med enkle strækninger og ikke gøre mange gentagelser. Ikke strække forbi punktet af tolerable ubehag.

• Gradvist tilføje normal dagligdags aktiviteter tilbage i din rutine. Fortsætte med at strække ud hver dag arbejder i vægtbærende øvelser let. Du vil sørge for du har fuldstændig helbredt før det bliver tilbage i tungere vægtløftning eller sportslige aktiviteter, der voldte skaden. Området er nu mere følsomme til skade, så altid stræk ud godt og være forsigtig, når du kommer til det punkt, hvor du deltager i sportsaktiviteter og andre fysiske aktiviteter igen.

• Fysisk terapi kan anbefales til at hjælpe støtte i din opsving. En fysioterapeut kan hjælpe med at vise dig hvad øvelser til at gøre for at hjælpe din opsving. Du kan modtage TENS terapi, hvor elektroterapi hjælper med at reducere hævelse og afslappe musklerne. Ultralyd kan anvendes samt at fremme blodgennemstrømning til området og slappe muskler for at hjælpe hastighed heling.

• Sørg for at fortsætte behandling med din læge. Opfølgning pleje kan være afgørende for at sikre området healing og at du ikke gør noget for at gøre det spændte bryst muskler værre.

Tips & advarsler

  • En varm pack skal også kun bruges i ca 10 minutter, efterfulgt af en hvileperiode uden varme.
  • Det er vigtigt at tage smertestillende medicin, hvis du har intens smerte. Dette er at sørge for, du kan tage dybe indåndinger mens inddrive. Det er muligt at udvikle lungebetændelse, hvis din vejrtrækning er begrænset.
  • Du kan finde, topiske cremer rettet mod ømme muskler er effektive. Teste et lille område først at sørge for det ikke gøre dig føle værre eller irritere området.
  • Må ikke antage, at bare fordi en indledende brystet X-ray var negativ for en brækket brystbenet eller ribben at du ikke har en fraktur. Nogle gange et røntgenbillede taget lige efter en ulykke eller en skade ikke gør røbe sig en fraktur. Du skal muligvis få en opfølgende X-ray eller endda CT scanning et par dage senere, hvis du har vedvarende intens smerte, der ikke synes at komme fra en sene, fælles eller muskel.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com