Typer af fertilitetsmedicin

10/31/2011 by admin

Typer af fertilitetsmedicin

Der er en række typer af fertilitetsmedicin. Fleste af disse medikamenter er rettet mod kvinder, med hensigten at stimulere aktivitet og udvikling i æggestokken. De fleste af fertilitetsmedicin er hormon-baseret. Der er meget få muligheder for mænd, selvom nogle forskning er blevet gjort med hensyn til forhøjelsen af sædkvalitet.

Menotropins

En af de mest almindelige fertilitetsmedicin påvirker niveauet af gonadotropin. Dette er et hormon, der frigives fra hypothalamus og hjælper æggestokkene forblive frugtbare. Menotropins er udvundet af urin.

Rekombinant gonadotropiner

En anden form for narkotika, der påvirker gonadotropin levls er kendt som rekombinant gonadotropiner. Ved hjælp af dem indebærer indsættelse af DNA kodning i bakterier og derefter injicere det ind i en kvinde. Dette hjælper æggestokkene arbejde mere effektivt.

Østrogen

Østrogen er ansvarlige for en betydelig procentdel af infertilitet hos kvinder. Ifølge American Medical Association hæmmer østrogen i æggestokkene funktion. Lægemidler, der hæmmer dens virkninger er den bedste måde at bekæmpe dette fænomen.

Follikel Stimulation

Follikel-stimulation hormon kan syntetiseres fra den forreste hypofyse. Dette stof hjælper med at regulere vækst og udvikling af de reproduktive organer inden for den kvindelige krop.

Mandlige fertilitet

Selv om der er sket noget gennembrud i en nøjagtig stof til at øge mandlige sædproduktion, forskning i testosteron og menneskelige væksthormoner har vist er der en begrænset stigning i mandlige fertilitet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com