Sådan fil eller Skrab Tinea Pedis

10/31/2011 by admin

Læger henvise til det som tinea pedis, men de fleste mennesker henvise til denne irriterende foden infektion efter sin fælles navn--fodsvamp. Selv om svampe hudinfektioner i familien tinea, som f.eks fodsvamp og jock kløe, ringorm er nært beslægtet reagerer de ikke alle ens til specifikke medicin. Det er derfor vigtigt at stille en korrekt diagnose. Althletes mund kræver tider en prøve prøven undersøges under et mikroskop. Prøverne er fremstillet af en læge at tage en skrabning af det inficerede område fra patienten.

Instruktioner

• Undersøge dig selv for tegn og symptomer på fodsvamp. En af første tegn på at du måske meddelelse kan være persistente mund lugt. Fodsvamp kan forårsage revner eller blærer, der kan bryde åbne og forlade rå, ømme hud. Det inficerede område typisk brænder og klør, det kan se rødt eller skællende og huden kan skræl.

• Anvende en over counter anti-svampe salve, der er specifikt markedsført til behandling af fodsvamp til det inficerede område som anvist. Mindre alvorlige tilfælde af fodsvamp reagerer godt på medicin, der indeholder miconazol, clotrimazol eller terbinafin. Holde dine fødder tørre, bære sko lavet af åndbare materialer og anvende medicineret fod pulver for at forhindre, at svampen kommer tilbage.

• Kontakte din sundhedspleje udbyder, hvis håndkøb behandling ikke virker, eller hvis infektionen breder. Din læge vil udføre en fysisk undersøgelse af det inficerede område og kan være nødvendigt at tage en skrabning fra området. Dette vil ske ved at køre en skarp instrument let over en inficerede del af huden. Løs hud partikler bliver fanget i en steril beholder og derefter undersøges under et mikroskop for at give en endelig diagnose.

• Følg din sundhedspleje udbyder instruktioner vedrørende behandling. Dette kan omfatte anvendelse af en aktuel anti-svampe medicin i tillæg til en flere ugers kursus i behandling med en recept anti-svampe oral medicin såsom terbinafin, itraconazol eller fluconazol.

Tips & advarsler

  • Undgå selv behandle med aktuel kortikosteroid cremer, da disse kan forårsage svampeinfektioner hudinfektioner at sprede sig hurtigt.
  • Forsøg ikke at tage en afskrabning på egen hånd. Dette bør kun gøres af en uddannet sundhedsmedarbejder. En utilsigtet snit kan resultere i en alvorlig infektion.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com