Bivirkninger af væksthormon hos børn

11/05/2011 by admin

Humant væksthormon (HGH) injektioner kan være det perfekte svar til nogle børn med hæmmet vækst. På samme tid er det vigtigt at afveje fordele og ulemper ved enhver behandling, HGH injektioner inkluderet. Forstå de mulige bivirkninger af HGH injektioner kan hjælpe forældre og børn at gøre en informeret beslutning om, hvordan og om du vil gennemgå injektionerne.

Hvordan HGH virker

Under normale omstændigheder, hypofysen producerer og udskiller naturlige menneskelige væksthormon. Nogle børn hypofyse udskiller ikke tilstrækkeligt af det hormon, der stunts deres vækst. Du kan løse dette, har forskere skabt en ikke-naturlige form af det hormon, der kan blive injiceret i børn til at hjælpe dem med at vokse.

Vigtigste Side virkning

Den vigtigste negative bivirkning af HGH injektioner er, at hypofysen kan få selv "lazier." Med andre ord, kan hypofysen fornemme de injicerede hormoner og udskiller endnu færre væksthormoner i svar. Dette ville kræve en meget mere langsigtede injektion tidsplan, som kan forårsage yderligere bivirkninger.

Langsigtede bivirkninger

Langvarig brug af HGH kan føre til akromegali, som er overdreven knoglevækst. Ironisk nok, akromegali er normalt forårsaget af hypofysens overdreven sekretion af HGH. I dette tilfælde, det er forårsaget af en ikke-naturlige form af HGH, men symptomerne ligner hinanden og kan være dødelig. Disse symptomer kan omfatte hjertesvigt, nyresvigt og svær hovedpine.

Andre bivirkninger

Andre bivirkninger af HGH kan omfatte øreinfektion, vision ændringer, hovedpine, kvalme, opkastning, hudirritationer, karpaltunnelsyndrom, mavesmerter, abdominal oppustethed, ledsmerter og hævelse, muskel smerter og træthed.

Bivirkninger hos børn med Normal vækst

Børn med normal vækst bør ikke gives HGH injektioner. Hvis et barn med normal vækst er givet HGH injektioner, kan diabetes, forhøjet blodtryk og misdannede knogler eller indre organer resultere.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com