Sådan oprettes en visualisering bestyrelse

12/05/2011 by admin

Fastsættelse af mål er et vigtigt skridt i retning af at nå vores ønskede resultater i livet. Mange mennesker skrive en liste af mål på et stykke papir, men få gå de ekstra skridt for at gøre en visuel collage af deres drømme. En visualisering bord er et fantastisk værktøj til meditation og bringe om begær, da det bringer en håndgribelig kvalitet til en persons planer. Brug disse instruktioner til at gøre et smukt bord, der vil hjælpe øge fokus og manifestere change, ved hjælp af lov af Attraction.

Instruktioner

• Type ud en liste af mål. Det behøver ikke at være begrænset til en bestemt periode, og det er fint at omfatte mål, som synes helt utilgængelig. Dette er en øvelse i at give slip på self-dommen, så vær ærlig. Gøre din liste i en skrifttype, der er behagelig for øjet og let at aflæse. Listen bør passe på et stykke papir, så formatere lange lister i to kolonner, hvis nødvendigt.

• Tage listen over mål og oversætte alt til nutid. Alt skal være formuleret på en sådan måde, at det er aktive, som om det der sker nu. For eksempel, ville "Jeg har tænkt mig at være en administrerende direktør for mit eget software firma" blive "Jeg er administrerende direktør for mit eget software firma." Ophold væk fra sætninger, der bruger nogen negativer, som ikke, ikke, bør ikke eller ikke.

• Udtænke nu sætninger, der beskriver disse mål. For business, bruge "succesfulde", "Boomer" og "sikkerhed." Kærlighed ville være bedst repræsenteret af "tilbedelse," "passion," "forståelse" eller "engagement." Skriv og printe disse ud med en interessant og attraktiv skrifttype i titlen størrelse. Skære sætninger fra papiret.

• Sammenskrive billeder, der omfatter de følelser og dybde af dine mål. F.eks CEO ville et godt billede være en kvinde siddende bag en skrivebord, smilende, med hendes fødder op. Et godt billede af en person på udkig efter kærlighed ville være et par bedrift hænder og kysse. Følelsesmæssigt, er målet at føle glæde og tilfredsstillelse af dit mål som en konkret ting. Vælg billeder i overensstemmelse hermed. Andre sjove ting at skære er iørefaldende, inspirerende citater og titler.

• Plan layout af collage. Placer listen over mål på et stort stykke karton, så Arranger billeder udenom. Når du er tilfreds med layoutet, kan du begynde at indsætte alt til plakat bord.

• Efter alle de visuelle elementer er limet til bestyrelsen, tage de trykte sætninger og arrangere dem over billeder i en tiltalende måde. Når du er tilfreds med placeringen, lim disse ned så godt.

• Når bestyrelsen er tør, placere den i et sted, hvor det vil være det første du ser når man vågner. Hvis det ikke er muligt, skal du sende det i en anden fremtrædende position.

Tips & advarsler

  • For at tilføje mere energi til et projekt, match farven på karton til temaet. Bruge pink for kærlighed, grøn for penge, gult for strøm eller succes, orange for nye starter, rød for lidenskab og handling, eller blå for følelsesmæssige behov. Brug sort og lilla, hvis du forsøger at repræsentere sikkerhed eller beskyttelse.
  • Det er altid sjovt at tilføje glimmer, bånd eller scrapbooking objekter til en bestyrelse.
  • Hvid lim som Elmers kan forårsage misfarvning af blæk i computer-trykt billeder. I stedet bruge en limstift.
  • Aldrig Skriv noget på tavlen, der er negative eller skadelige for andre. Disse objekter er beregnet som meditation værktøjer til positive forandringer, så ikke bruge dem hævngerrigt.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com