Hvad har du brug at se en gynækolog For?

12/12/2011 by admin

Hvad har du brug at se en gynækolog For?

Kvinder besøge gynækolog for en række årsager, herunder rutinemæssig fysisk checkups, sygdom, reproduktion og udvikling. Gynækologer diagnosticere symptomer gennem eksamener og forelægger efterfølgende behandling.

Betydning

En gynækolog er en læge, der studerer og har specialiseret sig i kvinders reproduktive sundhed. En gynækolog kan diagnosticere en patient efter udførelse eksamener og er i stand til at yde behandling i overensstemmelse hermed.

Fordele

Kvinder besøge en fødselslæge/gynækolog (OB/GYN) for årlige eftersyn og for at sikre sundhed eller identificere problemer; diagnose kan omfatte Pap test screeninger og bryst eksamener.

Funktion

En OB/GYN foreskriver prævention for enkeltpersoner interesseret i at forebygge graviditet, giver prænatal pleje til gravide kvinder og behandler reproduktive lidelser såsom ufrugtbarhed.

Funktioner

Kvinder kan være nødvendigt at se en gynækolog til at teste og behandling af seksuelt overførte sygdomme (STD) eller til at diagnosticere og behandle infektioner som urinvejsinfektioner og gær infektioner.

Overvejelser

Kvinder og piger, teenager-alderen besøge en gynækolog om menstruation uoverensstemmelser, vaginal eller abdominal smerter, tegn på infektion, og spørgsmål eller bekymringer om at udvikle.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com