Hvordan virker en hårtransplantation?

12/12/2011 by admin

Hvordan virker en hårtransplantation?

Hvad er en hårtransplantation?

En hårtransplantation er en kirurgisk transplantation af hår fra andre dele af kroppen til toppen af hovedet. Hår transplantationer er ikke for alle og kan være betydeligt dyrere. Men, når andre former for behandling for hårvækst mislykkes, hårtransplantation kirurgi kan være et egnet alternativ.

Sådan fungerer det

Hårtransplantation kirurgi virker ved hjælp af permanent fringe hår omkring ryggen og siderne af hovedbunden. Dette område af hår, især i dem, der lider af mandlige mønster skaldethed, kaldes donor dominerende hår. Donor dominerende hår har evnen til at vokse på balding områder hvor det er transplanteret.

Proceduren

Hårtransplantation er en ambulant procedure og patienter gennemgår Lokal anæstesi før operationen begynder. Efter anæstesi er blevet administreret, transplantation kirurgen fjerner follikler og hårvækst fra donor dominerende lapper på kroppen og inddeler dem i individuelle podninger. Grafts kan indeholde fra én eller to hår (micrografts) til seks hår (minigrafts). Når podninger har udarbejdet er de indsat under huden på halvskaldet område og venstre til at vokse nye patches. Proceduren omkring seks til otte timer ad gangen, og i de fleste tilfælde skal blive spredt ud over flere besøg, indtil hele området har været dækket.

Ardannelse

Der er en lille mængde af ardannelse, der vil opstå på donor site hvor den oprindelige hår er blevet fjernet. Men resten af håret på webstedet donor dominerende hår normalt dækker disse ar og gør dem næsten umulige at se. Skorpedannelse kan også forekomme i de skaldede områder hvor hår er blevet transplanteret. Denne skorpedannelse vil forsvinde i en eller to uger.

Resultater

Hårtransplantation kirurgi har ikke umiddelbare resultater. Efter operationen er sket, vil hår falde ud af follikler. Dette betyder ikke operationen har undladt, det er blot en del af processen. En til tre måneder efter operationen, bør normale hår starte fornybare på steder, hvor podninger. Yderligere behandlinger vil resultere i tykkere hår.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com