Hvordan at få adgang til patientoplysninger

10/16/2011 by admin

Hvordan at få adgang til patientoplysninger

Mens picking up en fil og gennemgå oplysninger om en patient handling synes så simpelt, er der mange regler og bestemmelser, der skal følges. Den federal Health Insurance mobilitet og Accountability Act (HIPAA) mandater stærk beskyttelse af patienternes privatliv, som omfatter alle medicinske journaler. HIPAA går langt ud over medicinske faciliteter og lægernes kontorer. Det påvirker hvordan filer er overført, gemt, sendt og håndteret af medicinsk personale, mulighed for personalet, forsikring transportørerne og systemadministratorer. Som et resultat, er der begrænset og specifikke måder at få adgang til information af patienter.

Instruktioner

• Bede om dine egne lægejournaler, hvis du er patienten. HIPAA og mange statslige love give patienter ret til deres egne oplysninger. Medicinsk udbydere, forsikringsselskaber eller andre post-indehavere skal frigive det til du forudsat de kan identificere dig som patienten.

• Præsentere en tilladelse fra patienten for lægejournaler frigivelse eller dokumenter, der viser din fuldmagt eller værge ad litem status. Disse giver dig ret til at få adgang til patientoplysninger for patienten.

• Levere en stævning eller retskendelse, underskrevet af en dommer.

• Find patientens diagrammet og eventuelle tilknyttede poster i en lukket mappe enten i patient-værelse eller sygeplejestation hvis du er en læge på et hospital, der stadig bruger papir poster. Fordi sundhedstjenesteydere har indtil 2020 at skifte til elektronisk medicinsk poster (EMR), skal praktiserende læger kende både papir og elektronisk protokoller. Hospital politikker varierer om korrekt placering af en lukket patient mappe, men næsten alle kræver patientinformation skal holdes i uigennemsigtig mapper steder ikke let synlige for besøgende og uvedkommende. Alternativt, login til din medicinsk facilitet eller kontorets HIPAA kompatibel EMR system. Placer dig selv, så skærmen ikke er synlige for tilskuere mens du læser og diagram. Luk alle filer og log ud i slutningen af sessionen. Sygeplejersker, læger og andre, der er godkendt har et ansvar for at holde synlighed af patientjournaler minimal mens du arbejder med dem.

• Hente lægejournaler fra din virksomheds sikret fil containere eller krypteret database hvis du arbejder for et forsikringsselskab. Adgang kun poster for tilfælde du er personligt ordregiveren eller servicering. Lukke både papir og elektroniske filer, så snart du er færdig eller når som helst du forlade din computer terminal. Altid sætte papir filer tilbage i deres sikker filer eller containere, så snart du er færdig med dem.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com