Blære opbevaring problemer

10/17/2011 by admin

Blære opbevaring problemer eller inkontinens kan være forårsaget af en række spørgsmål. Urinretention kan forårsage ulykkestilfælde og kan føre til alvorlige problemer. Symptomer omfatter ikke er i stand til at tisse på alle eller at have en akut følelse som du skal stadig. Du kan opleve den hyppig trang til at tisse og derefter ikke være i stand til at tømme blæren.

Symptomer

Blære opbevaring symptomer er normalt mere almindelig hos mænd i deres 50 'er og 60 'er på grund af udvidelsen af prostata. Hos kvinder, blæren suspenderer, afskalninger eller er flyttet ud af position. Dette kaldes cystocele. Symptomerne er den hyppig trang til at tisse, ikke er i stand til at afslutte, ikke er i stand til at tisse på alle endda med en fuld blære.

Almindelige årsager

Almindelige årsager til blære opbevaring er skade bækkenet, heavy metal forgiftning, multipel sklerose, slagtilfælde, hjerne eller rygmarv skade, diabetes, infektion til hjernen eller rygmarven og vaginal fødsel. Midlertidig blære opbevaring efter operationen kan forekomme, men oftest vil stilne som anæstesi aftager.

Infektioner forårsaget af urinvejsinfektioner kan forårsage urinrøret til at blive betændt og svulme lukket. Blæresten kan blive indgivet i urinrøret og blokere åbningen.

Lægemidler såsom antihistaminer, antikolinergika eller tricykliske antidepressiva kan bidrage til blære opbevaring eller inkontinens.

Diagnostiske Tests

En Cystoskopi eller ureteroscopy bruger en lang tynd instrument med et lys for enden af den. Dette vil forstørre den indvendige foring af urinrøret og gøre det muligt for lægen at se inde. Blæren scanning, røntgen eller CT-scanning anvendes ofte til at kontrollere for blokeringer og/eller blæresten. Den fysiske undersøgelse af underlivet kan resultere i læge at være i stand til at føle den udspilede blære. En læge vil leder for blæresten eller andre forhindringer. Lægen vil også bede om en historie af symptomer.

Mulige behandlinger

Kateterisation, medicin eller kirurgi er tre mulige behandlinger for blære opbevaring problemer. Indsætte et kateter gennem urinrøret vil tømme blæren. I nogle kroniske tilfælde af blære opbevaring kan du lære at catheterize dig selv.

De bækken organer og skeden er adskilt af en mur af væv kaldet fascia. Denne hændelse er ofte årsag til en blære eller endetarmen falder. Kirurgi kan udføres for at løfte den blære eller endetarmen, der er faldet. Disse procedurer er kaldes cystocele og rectocele reparation.

Hos mænd med urethral forsnævring, kan en læge udføre dilatation. En tube er indsat i urinrøret og udvider. Stadig større rør anvendes som procedure skrider frem. En anden fælles metode, der er brugt er en lille ballon, der er indsat i urinrøret ved hjælp af slutningen af kateteret.

Komplikationer

Komplikationer kan opstå, hvis god hygiejnepraksis ikke er fulgt, fordi bakterier kan være et hyppigt problem med katetre.

Urinary spore infektion, blære skader og kronisk nyresygdom kan forekomme hvis blære opbevaring problemer ikke er behandlet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com