Hvordan elektroniske stetoskoper arbejde

07/02/2010 by admin

Funktion

Elektroniske stetoskoper arbejde ved at konvertere akustiske signaler produceret af en krop orgel til elektroniske signaler. Selv om de er dyrere end kvalitet konventionelle stetoskoper, ser elektroniske stetoskoper nu meget det samme udseende som en traditionel stetoskop.

Elektroniske stetoskoper tilbyder forbedret lydkvalitet og er nemme at betjene. Lyden fra sensoren overføres til ører gennem slangen. Traditionelt slanger folder let, således at disse stetoskoper passer nemt ind i lommen på en lab coat. De fleste er holdbare og vejer det samme som en konventionel akustiske stetoskop. Andre funktioner omfatter LCD og patientens puls vises.

Fordele

Elektroniske stetoskoper tilbyder flere fordele i forhold til konventionelle stetoskoper. Den primære fordel ved disse stetoskoper er, at du kan høre hjerte og lunge lyde mere let uden uddybning af andre lyde. Stetoskoper er designet til at tillade til lydstyrkekontrol på de lyde, du skal høre samtidig minimere andre baggrundsstøj, effektivisere enhederne. Selv subtile ændringer i ånde lyde kan afhentes og forstørret således at du kan høre dem. Disse stetoskoper støtte sundhedspersonale i at høre, hjerte mumler, der er vanskelig at opdage med konventionelle stetoskoper.

Elektroniske stetoskoper også giver brugeren mulighed at skelne mellem kroppen lyde af høj og lav frekvens. Nogle modeller af stetoskopet optage og afspille hjerte og lunge lyde. Du har mulighed for at bremse de indspillede lyde at høre igen. De fleste elektroniske stetoskoper har nu trådløs evner, som gør det muligt data skal overføres til en computer eller en håndholdt enhed til lagring og indlæsning på et senere tidspunkt.

Mulige ulemper

Elektroniske stetoskoper er batteridrevet, hvilket kan være upraktisk til diagnostiske formål, hvis batterierne gå døde mens du er ved at undersøge en patient. Men de fleste modeller omfatter batteri overvågning med en indikator, når strømmen er lav, samt længere batterilevetid. Mange stetoskoper har yderligere funktioner, som gør det muligt at spare på batteriet.

Du kan ikke også passe en alternativ type af membran på et elektronisk stetoskop, som de fleste er udstyret med en fast membran. Men da lyden er samlet op på midten af mellemgulvet, én størrelse kan bruges til både børn og voksne. Nogle modeller af elektroniske stetoskoper indeholder både en voksne og pædiatriske membran.

En anden mulig ulempe er, at hvis du bærer en bærbar enhed som en mobiltelefon i lommen, kan du samle op nogle svage statisk mens du lytter til din patientens hjerte.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com