Sukker-fri slik Ernæring Fakta

12/01/2011 by admin

Ernæring Fakta etiketter findes på bagsiden af alle forarbejdede fødevarer. Formålet med Ernæring Fakta etiketter er at give potentielle forbrugere med oplysninger om indholdet af den mad, som de vil være tidskrævende. Ernæring Fakta for sukker-fri slik vil afhænge af typen slik, som det er og navnet fremstilling af slik.

Portionsstørrelse

Den første del af Ernæring Fakta etiketter for en sukker-fri slik vil give potentielle forbrugere med en portionsstørrelse. Portionsstørrelse vil hjælpe den potentielle forbruger af sukker-fri slik med oplysninger om hvor stor den anbefalede servering er så at de kan præcist beregne næringsstoffer og vitaminer i portioner de vil forbruge. Kendskab til portionsstørrelse og beløb per portion af hver næringsstof vil tillade potentielle forbrugeren at overvåge sin indtagelse af hvert vitamin og næringsstof i overensstemmelse hermed. Portionsstørrelse for sukker-fri slik vil være en vis mængde af stykker; Portionsstørrelse vil variere fra én slik til en anden.

Kalorier

Mængden af kalorier pr servering på enhver sukker-fri slik Ernæring Fakta etiketter er under portionsstørrelse. Bare fordi en slik er sukker-fri betyder ikke, at det vil være fri for kalorier. Diabetikere bør være opmærksom på dette forhold og blive mindet om at overveje kalorieindhold tælle per portion sukker-fri slik, de spiser.

Næringsstoffer

Den anden del af Ernæring Fakta etiketter vil liste samlede gram af de anførte næringsstoffer i hver portionsstørrelse af sukker-fri slik. Total fedt, kolesterol, natrium, samlede kulhydrater, kostfibre, sukker og protein vil blive opført i dette afsnit og portioner vil blive opført i gram eller milligram. Til højre for disse beløb er procent daglige værdien af næringsstoffet, daglige procentværdien er baseret på en 2000 kalorieindhold daglige indtag.

Vitaminer

Alle vitaminer, der er i de sukker-fri slik vises efter listen over næringsstoffer, og mængden af næringsstoffer per portion. Hvis vitaminer ikke er inkluderet i de sukker-fri slik, vil så denne del af slik Ernæring Fakta etiketter ikke være til stede. Vitaminer måles kun ved procent af daglige værdi. Calcium og jern kan findes i nogle sukker-fri slik.

Ingredienser

Ingredienserne i de sukker-fri slik vil blive opført under etiketten Ernæring Fakta og vil være forskellig fra en slik type til en anden. Listen over ingredienser vises svarende til regelmæssig slik, der indeholder sådanne ingredienser som kakao og aromatiseret olier, citronsyre syrer, og farve farvestoffer. Forskellen i listen over ingredienser i en regelmæssig slik og en sukkerfri slik er fraværet af sukker i de sukker-fri slik. I stedet for sukker bruges sukker alkoholer sorbitol og lactitol til at forsøde slik.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com