Adfærdsmæssige virkninger af æteriske olier fra Salvia

07/12/2010 by admin

Adfærdsmæssige virkninger af æteriske olier fra Salvia

Første gang brugt af Mazatec stammen nordlige Oaxaca i det sydlige Mexico som medicinsk behandling og divination værktøj, indeholder Salvia divinorum den aktive ingrediens Salvinorin A, der skaber hallucinogene effekter. Selvom først optaget af amerikansk Jean B. Johnson i 1938, var det ikke indtil 1962, et eksemplar af anlægget er opnået for undersøgelse. Øget brug af urter, der kan indtages, fordampet eller indåndes, og dets psykologiske virkninger til brugeren giver anledning til bekymring.

Salvia Divinorum ekstrakt

Mens tygge friske og tørrede blade er foretages en fælles metode til indtagelse af Salvia divinorum, ekstraktioner af Salvinorin A kan også støtte i brugen af urten. Knuse bladene af planten trækker ud af psykoaktive komponent, som er derefter blandet med væske til at blive drukket eller fordampet. Da Salvinorin A er mest effektivt absorberes gennem mundslimhinden, kan brugerne anvende en lille koncentreret mængde af æteriske olier fremstillet af Salvinorin A ekstrakt til tungen til at blive absorberet. Når føjet til en drink, er effekterne mildere, som Salvinorin A er deaktiveret af mave-tarmsystemet. Salvinorin A ekstrakt kan også skal opvarmes for at producere dampe, der er inhaleret.

Hjernen indflydelse

Af samme slægt som den fælles herb salvie adskiller det psykoaktive stof af Salvia divinorum, Salvinorin A, denne art af Salvia fra andre kendte typer. I August 2002, forskere fundet beviser for, at Salvinorin A påvirker kappa opiat-receptoren område af hjernen, som regulerer menneskets perception og kan føre til hallucinationer. Mens anses for at være en af de mest magtfulde naturlige hallucinogener, har Salvia divinorum effekt på afsnittet KOR i hjernen fordele for mennesker der lider af nedsat opfattelse funktioner herunder Alzheimers sygdom og skizofreni. Undersøgelser har dog vist ingen langvarig indflydelse på hjernen, at gøre effektiviteten af Salvia divinorum som en form for psykoterapi, ufyldestgørende.

Hallucinationer og adfærdsmæssige effekter

Mens dosis og form af indtagelse kan bestemme styrken af indflydelse på hjernen, er den mest almindelige bivirkning af Salvia divinorum hallucination. Center for Substance Abuse forskning på University of Maryland rapporter, at sådanne hallucinationer kan variere fra "intense" til "mindre intens." Intens hallucinationer kan inkludere følelser af "rejse gennem tid og rum, af flydende flyvende; fornemmelser af vride og spinning, tyngde eller lethed i kroppen." Mindre intens effekter er defineret af Centerets forskere som forekommer kun, når øjnene er lukket og kan omfatte visuelle hallucinationer af forskellige mønstre og former, der ender når afbrudt af støj eller lys. Det nationale Institut for stofmisbrug noterer sig også adfærdsmæssige virkninger omfatter humørsvingninger, udstationering og en nedsat evne til at interagere med omgivelserne.

Bekymringer og regulering

Mens Salvia divinorum ikke er endnu reguleres af den amerikanske kontrollerede stoffer Act, har individuelle stater vedtaget love for at regulere urt lokalt. Voksende bekymring over virkningerne af Salvia divinorum har bedt amerikanske Drug Enforcement Administration at overvåge brug af urter. Derudover har agenturet betragtes som kriminalisering og klassificering af urter som en tidsplan jeg narkotika. Tidligere klassificeret tidsplan jeg lægemidler omfatter hallucinogen LSD og hash fra 2011, Australien var det eneste land at kriminalisere Salvia divinorum og dens psykoaktive ingrediens Salvinorin A.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com