Metan Gas forgiftning symptomer

11/09/2011 by admin

Lugtfri metangas er fremstillet af nogle enkle situationer, der er almindeligt forekommende i nærheden af dit hjem. Pottemuld i en plasticpose, er rådnende fødevarer i dit køkken og spildevand dræning problemer blot få af årsagerne til metangas udvikling i dit hjem. Det er også en primær gas, der anvendes i blandingen til opvarmningsformål. Denne naturgas kan også sive ind i dit hjem gennem kældre. Symptomerne er lig hvad du oplever med influenza.

Hovedpine

Hovedpine er ofte det første tegn på metan gas forgiftning. I 1937 sprængte en skole i New London, Texas, når metangas var antændes af gnist fra en håndværker værktøj. Denne blast dræbt mindst 300. Fakultetet og skolebørn havde hovedpine i dagene før hændelsen. Dette var den eneste symptom, som overlevende rapporterede efter ser tilbage i tiden før eksplosionen. Metangas havde bygget og gik ubemærket hen på grund af manglen på nogen andre sundhed klager.

Hjertebanken

Hjertebanken er et af de symptomer, der er forårsaget af metangas. Dette er den ubehagelige fornemmelse, at hjertet slår hurtigt, sekvens, eller unormalt på anden måde. Mennesker, der oplever dette symptom ved eksponering for denne gas vil ofte blive givet en ren sundhedsattest efter søger lægehjælp.

Kognitive

Uopmærksomhed, dårlig dømmekraft og hukommelsestab er tegn på metan gas forgiftning. Jo mere du er udsat for denne gas, jo mere fremherskende disse symptomer bliver. Mennesker, der oplever disse symptomer, er ofte uvidende om, at dette sker indtil nogen anerkender dette i dem og peger det.

Svimmelhed

Svimmelhed og fogginess er et symptom på metan gas eksponering eller forgiftning. Disse symptomer normalt vises og forværre jo mere tid du bruger på den placering, havne denne gas. Når tilbringe tid væk fra dette miljø vil symptomerne sprede. Denne forekomst er fælles med denne type forgiftning.

Motor koordinering

Et fald i motor koordinering ofte opstår efter at være udsat for metangas. Det kan vises i subtile måder som et normalt usædvanligt antal hændelser for at banke tingene omkring dit hjem. Droppe ting mere end sædvanligt og selv støde ind i ting i et miljø du er brug for.

Influenza-lignende symptomer

Mental uro sløvhed og ubehag er ofte symptomer, der er til stede i dagevis uden en forklaring. Disse er også symptomer én erfaringer med influenza så mange gange folk blive hjemme og resten, som naturligvis vil give dem mere eksponering og forværre symptomerne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com