Sengevædning & hyppig vandladning

11/15/2011 by admin

Sengevædning og hyppig vandladning er normalt symptomer på et underliggende sundhedsmæssige problem snarere end problemer selv. En læge kan hjælpe diagnosticere årsagen til en person oplever dem og tilbyde behandling løsninger.

Sengevædning

Sengevædning, eller enuresis, opstår, når nogen, normalt et barn, tisser mens du sover fordi han ikke vågner op når sin blære signalerer, at det er fuld.

Hyppig vandladning

Ifølge MedlinePlus forekommer hyppig vandladning, når en person har brug at tisse oftere end normalt. Det kan forekomme natten, forårsager hende til at komme ud af sengen at tømme sin blære.

Blæren størrelse

Et barn der blæren er ikke vokset stor nok til at holde med mængden af urin, hans nyrer producere kunne have problemer med sengevædning. Det kunne også føre ham til at urinere hyppigt i løbet af dagen. Når hans blære vokser, stopper problemerne.

Urinvejsinfektion

En urinvejsinfektion kan forårsage en person til at føle som om hun har brug for til at urinere hyppigt. Hos børn, siger kan det føre til sengevædning, den amerikanske Urologisk forening. En urinvejsinfektion kan behandles med antibiotika.

For mange væsker

Drikker alt for mange væsker i løbet af dagen kan forårsage hyppig vandladning. Hvis du fortsætter med at drikke væsker i nærheden af sengetid, især dem med koffein eller sukker, risikerer du at fugte sengen. Faldende væsker vil reducere vandladning frekvens og chancen for sengevædning.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com