Hvor hen til bagatellisere blødning efter celleprøve i graviditeten

01/04/2012 by admin

Mange læger vil udføre en celleprøve på din første Obstetrik og GYNÆKOLOGI læge besøg til at kontrollere for forskellige forhold, der kan forårsage problemer i graviditet; som skadelige bakterier i livmoderhalsen, som kan føre til fosterskader. En celleprøve er en vatpind test udført på den ydre kant af livmoderhalsen og er minimalt invasiv. Da dette område af kroppen er meget vaskulær, kan du opleve nogle blødning når livmoderhalsen er irriteret. Selvom du kan opleve blødning, er det vigtigt at bemærke, at det er sjældent, at en celleprøve test nogensinde specielt ville forårsage en abort. Men ved at følge nogle enkle trin, kan du minimere risikoen for blødning efter denne test er udført.

Instruktioner

• Start to til tre dage før din aftale, skal du sørge for at bestanden op på hindbær te, vand og væsker med c-Vitamin. Disse drikkevarer bør også tages i hele graviditeten, som de er gode til at opretholde en kvindes livmoder sundhed.

• Drik masser af vand hver dag. Du bør drikke mellem 48 og 64 ounce af vand hver dag hele dagen.

• Drikke hindbær te en til to gange dagligt. Te bør ikke være større end 8 ounce hver.

• Drik et til to drinks med Vitamin C. ekstra C-vitamin hjælper også opretholde en sund livmoder og graviditet.

• Tage din prænatale vitaminer regelmæssigt. Begynde at tage dem så snart du ved, du er gravid, så du og din baby kan drage størst fordel af de ekstra næringsstoffer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com