Holistisk kur mod astma

01/28/2012 by admin

Astmamedicin kun behandle symptomerne uden at behandle den underliggende årsag til sygdommen. Mens disse medikamenter er værdifuld i behandlingen af astma, bør målet være at løse problemer inden for dit immunsystem, der forårsager din astma. En holistisk tilgang til behandling af astma kan være gavnligt.

Magnesium kosttilskud

Magnesium kosttilskud hjælpe slappe af musklerne omkring luftvejene. Disse muskler bidrager til astmasymptomer ved at gå i krampe. Magnesium også hjælper dig med at bevare roen, når du har et astmaanfald.

Urter

Astragalus membranaceus kan bidrage til at styrke dit immunforsvar, som vil bidrage til at mindske din astmatisk respons til din sædvanlige udløser. Matricaria recutita er især nyttigt til allergisk astma. Andre naturlægemidler kosttilskud omfatter nelliker, mynte, timian og rosmarin. Bryg kamille i en te, som også vil hjælpe dine symptomer. Du kan også bruge lakrids eller ginseng for at behandle din astma. Tjekke med din læge, som nogle kosttilskud kan interagere med din traditionelle astmamedicin.

Grøn te kosttilskud

Grøn te kosttilskud indeholder polyfenoler, som beskytter celler mod oxidation, der kan føre til præcancerøse ændringer. Grøn te indeholder også epigaliocatechin gallate, som spiller en rolle i behandling af astma. Theophyllin, en stimulans, der findes i mange astmamedicin, er også en ingrediens i grøn te. Hvis din astma angreb er alvorlig, ikke stole på grøn te kosttilskud for at mindske dens virkninger. Brug din medicin eller besøge din læge for at få hjælp.

Forbedre sundhed praksis

Tage nogle forebyggende foranstaltninger i dit hjem til at løse dine astmasymptomer. Luftbårne lokalirriterende såsom støv og pollen bør reduceres mest muligt.Fjerner usunde mættede fedt fra din kost og begynde at bruge olivenolie, ghee, kokos, grape frø og kolde pressede olier. Du kan opfylde dine krav til omega-3 fedtsyrer ved at tage fiskeolie eller hørfrøolie. Reducere kosten niveauer af sukker og salt. Sukker tørrer dig og øger din niveauer af histamin, som forværrer astmasymptomer. Gøre vand, en af dine vigtigste daglige drikkevarer.Kontroller, at din kost er sammensat primært af friske frugter og grøntsager, fuldkorn, fisk, æg, kylling og nødder. Brug urter og krydderier til smag din mad og reducere kunstige smagsstoffer, konserveringsmidler og farvestoffer i din kost.Hvis du har brug at tage smertestillende midler, undgå non-steroide anti-inflammatoriske medicin. Disse kan øge produktionen af leukotriener, som forværrer astma.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com