Hvordan til at genoptræne hjernen efter en svær hjernerystelse

01/24/2012 by admin

Hvordan til at genoptræne hjernen efter en svær hjernerystelse

Da ikke to hjerneskader er nøjagtig ens, er der ikke én måde at genoptræne hjernen efter en alvorlig hjernerystelse, hvis offeret udviser symptomer af hjerneskade. Den præcise løbet af den enkelte behandling vil afhænge af hvilke specifikke hjernefunktioner er nedsat, og hvor alvorlig værdiforringelsen er.

Instruktioner

• Have patienten gennemgå en edb hjerne-mapping procedure, såsom en beregnede topografi (CT) scanning eller magnetisk resonans imaging (MR). Disse vil give læger med detaljerede billeder af hjernens sammensætning, får mulighed at lokalisere områder, der har lidt fysisk skade. Derfra, vil læger være i stand til at bestemme den bedste fremgangsmåde for at omskole personens hjerne, som nødvendigt.

• Få en henvisning til en neurologi specialist eller en læge, der har specialiseret sig i at hjælpe rehabilitere personer, der har lidt alvorlige hjerneskader. Da de involverede omkostninger er uoverkommelige, Sørg for din sygesikringsudbyder vil mindst bidrage til at dække udgifterne.

• Arbejde med en fysioterapeut til at genoptræne hjernen for at genvinde kommandoen over alle dele af kroppen, som skadelidte kan ikke længere styre. Det er relativt almindeligt for folk, der har lidt alvorlig hjernerystelse problemer med motorik, og en behandlingsregime, designet af en fysioterapeut kan hjælpe patienten til at inddrive disse færdigheder.

• Få hjælp fra en ergoterapeut, der vil tilpasse et behandlingsprogram, der tager sigte på at hjælpe patienten genoprette færdigheder, der kræves til at vende tilbage til arbejdet. Ergoterapi er typisk tilgængelige på en ambulant.

• Brug en talepædagog hjælp hen til genoprette tab af sproglige færdigheder eller verbale kommunikationsfærdigheder. Mens disse er relativt sjældne i hjernerystelse ofre, kan de udvikle sig i meget alvorlige tilfælde eller tilfælde, hvor offeret har lidt flere alvorlige hjernerystelse i løbet af sin levetid.

• Deltage i et community-baseret program eller støttegruppe for folk at inddrive fra hjerneskader. Dine chancer for at gøre en fuldstændig nyttiggørelse forhøjes har du ved hjælp af et netværk.

• Se patienten for symptomer af epilepsi og som patient aldre, Alzheimers sygdom. Mennesker, der har lidt alvorlig hjernerystelse er øget risiko for at udvikle både i de første år efter skaden.

Tips & advarsler

  • Forvente det tager uger eller, mere sandsynligt, måneder for at bevare hjernen efter en svær hjernerystelse.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com