Hvordan til at holde fødderne fra hævelse på en tur

10/04/2011 by admin

Du har sandsynligvis taget en lang fly tur eller sad i bilen for timer og erfarne hævede fødder og ankler. Når du er på farten, din krop naturligt modvirker tyngdekraften og gør blodet tilbage til hjertet. Når du sidder i en længere periode, væsker sydpå og surround væv i dine ben og fødder, forårsager hævelse. Heldigvis er det muligt at minimere denne betingelse, når du ikke kan bevæge sig frit.

Instruktioner

• Hvis du flyver, stå op og gå længden af flyvemaskinen hver time. Dette vil få dit blod flyder og dine ankler bør begynde at vende tilbage til normal. Hvis du kørende eller ridning i en bil, stoppe hver par timer for at komme ud og bevæge sig rundt.

• I-sæde øvelser Hvis kom er simpelthen for meget af en besvær. Punkt dine tæer, derefter flytte fødderne frem og tilbage mens du flytter din ankel i en cirkulær bevægelse. Også check in-flight-magasin for foreslåede øvelser, som du kan gøre, mens siddende.

• Drik masser af vand. Undgå dehydrering, fordi det forårsager dit blod til at blive tyk og det indsnævrer blodkarrene, hæmme blodtilførslen til dit hjerte. De fleste væsker er fint, så længe du undgå koffeinholdige eller alkoholiske drikkevarer, der øger dehydrering.

• Slid kompression strømper. Disse strømper udøve en rimelig mængde pres på dine fødder og ankler, men trykket mindsker gradvist når de bevæger sig op dine ben. Ved at gøre dette, skubbe de en vis mængde blod op din krop, således at fjerne nogle af hævelse i dine ankler. Kompression sokker er ikke kun for ældre folk længere og de kommer i forskellige farver og stilarter.

Tips & advarsler

  • Hvis hævede ankler er en hyppig foreteelse, tale med din læge, fordi du kan udvikle et mere alvorligt problem. Blodpropper kan dannes i musklerne i kalv eller lår og kan forårsage et hjerteanfald.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com