Virkningerne af tatoveringer på en fyrs hud

10/03/2011 by admin

Virkningerne af tatoveringer på en fyrs hud

Tatoveringer, markeringer på huden oprettet ved at indsætte materialer under hudoverfladen, har en lang og varieret historie. En frossen 5.000 år gammel tatoveret krop blev opdaget på et bjerg mellem Østrig og Italien i 1991, og der er beviser for at folk fra Egypten til Japan bruges tatoveringer. Mere nylig, tatoveringer blev brugt af kriminelle, sejlere og folk, der optrådte i cirkus. I dag, dekorative tatovering blandt almindelige folk i vestlige samfund er stigende, og med stigningen i tatovering en forøgelse af hudlidelser forbundet med tatoveringer er forventet.

Akutte inflammatoriske reaktioner

En forventet bivirkning af tatovering er en akut inflammatorisk reaktion i svar til huden piercing med nåle indeholdende farvestoffer fremstillet af metal salte. Dette forårsager rødme og hævelse af den tatoverede område af huden, der normalt aftager efter to til tre uger. Huden infektioner såsom impetigo, cellulitis, herpes simplex eller viral vorter kan også forekomme. Der har været rapporter om indberetning af alvorlige sygdomme som syfilis, spedalskhed, hepatitis og endda HIV som følge af tatoveringer.

Overfølsomhedsreaktioner

Allergiske reaktioner kan forekomme som en reaktion på en tatovering. Allergisk kontakteksem og fotoallergisk dermatitis kan vises med en betændt røde udslæt eller en skællende og skællende plet. De fleste af disse allergiske reaktioner er som svar på den røde tatoveringen pigment, især dem, der består af kviksølv sulfid (cinnober). Henna-tatoveringer, hvor den henna hårfarve er malet på huden, kan forårsage allergiske reaktioner, når henna er blandet med allergen paraphenylendediamine, dreje den brun henna til sort.

Foto forværret reaktioner

Folk med tatoveringer indeholdende det gule pigment med cadmium sulfide kan have en reaktion, når tatoveringen er udsat for solen. I dette tilfælde, opstår hævelse og rødme omkring tatoveringen. Cadmium er undertiden føjet til rød tatovering pigment, forårsager den samme reaktion.

Andre reaktioner

Rød tatovering-farven har været forbundet med granulomatøs reaktioner, forårsager rejste røde knopper på webstedet tatovering. Sjældnere, kan andre tatovering farver som grøn, blå og lilla forårsage denne reaktion. Lichenoid reaktioner, forårsager skinnende røde knopper, kan også forekomme, selvom denne reaktion ikke er almindeligt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com