Hvordan man forberede sig på en karriere i medicinsk fakturering & kodning

10/01/2011 by admin

Hvordan man forberede sig på en karriere i medicinsk fakturering & kodning

En karriere som en medicinsk fakturering og kodning specialist giver dig mulighed for at arbejde for hospitaler, forsikringsselskaber og medicinske grupper, eller endda arbejde uafhængigt. Medicinsk fakturering og kodning fagfolk fører nøjagtige fortegnelser af afgifter til patienternes konti og fakturere deres forsikringsselskaber. Dette sikrer, at patienter ikke er eller over opkrævet for sundhedstjenester. Der er træningsmuligheder til rådighed både på campus og online for alle interesseret i en karriere som en medicinsk fakturering og kodning specialist. Denne type karriere er godt for folk, der gerne arbejder i en sundhedssektoren indstilling, men ikke ønsker at arbejde med patienter.

Instruktioner

• Hvis du ikke har en studentereksamen, få en GED. Dette er det eneste krav til at komme ind i et træningsprogram. Hvis du vil deltage i et community college i programmet, kan du muligvis test af dette krav. Nogle gymnasier tillade studerende uden en GED eller diplom til at tage en bedømmelse test til at bestemme deres evne til at lære materialet. Så længe du opnå en Beståelsesgrad, befinder du dig i.

• Finde en akkrediteret medicinsk fakturering og kodning træningsprogram i din stat eller online. Da der ikke er nogen patientpleje involveret, kan kurset fuldføres helt online. Vælg fra et eksamensbevis, associate grad eller bachelorgrad program. Eleverne vælger en fireårig bachelorgrad vil være berettiget til at avancere til job for sundhed poster tekniker.

• Anvende føderale finansielle støtte. Dette vil give midler til studieafgift, bøger og leverancer nødvendige for kurset.

• Opnå certificering som en medicinsk fakturering og kodning specialist. Efter endt uddannelsesprogram, vil du være berettiget til at tage eksamen tilbydes af American Academy of professionelle programmører.

Tips & advarsler

  • Fakturering speciallæger med toårige grader tjent et gennemsnit på $30.000 i maj 2008, ifølge den amerikanske Bureau of Labor og statistik. Job outlook er meget god og forventes at stige hurtigere end gennemsnittet.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com