Hvordan til at sætte skub i hjernen

10/09/2011 by admin

Hvad enten unge eller gamle, kan gøre enkle øvelser til at øge din hjerne magt hjælpe dig absorbere og bearbejde information hurtigere og kan endda afværge nogle aldersrelaterede sygdomme såsom Alzheimers. Prøv disse øvelser for at holde dit sind skarpe.

Instruktioner

• Blive en hastighed læser. Find en lokal skole eller medborgerhus, der tilbyder hastighed læsning kurser. Lære at læse oplysninger hurtigere hjælper du behandler de oplysninger, du læse i et hurtigere tempo samt træne din hjerne til at afhente visuelle detaljer lettere. Picking up visuelle detaljer vil ikke give dig en fotografisk hukommelse hvis du ikke var født med en til at starte med, men det kan hjælpe dig med at fremhæve detaljer i tekst hurtigt og nemt, således skærpe din hjerne fungerer (Se nedenstående ressourcer).

• Quiz dig selv på noget du læse. Læser noget i et par minutter og derefter quizzer tavst dig selv på hvad du lige læst, kan hjælpe dig med at bevare de oplysninger, der er meget bedre end læse det igen og igen, men ikke tænke eller anvende de oplysninger, du lige har taget i. Quizzer selv kan øge din hjerne magt og træne den til at huske oplysninger taget, så det kan være indekseret og bruges på et senere tidspunkt. Læsning noget lige før du går til at sove vil sandsynligvis blive den sidste bid af information du vil behandle, således at hjælpe dig huske det når du vågner.

• Vælg hjernefunktion kosttilskud omhyggeligt. Der er mange forskellige typer af mentale kosttilskud på markedet, og nogle af dem faktisk arbejde, men før du tager nogen, tale med en læge og gøre lidt forskning på produktet. Der er tillæg for både voksne og børn. Nogle hjælp til at øge hukommelsesfunktion, mens andre hjælper til at lindre psykisk træthed eller øge IQ niveauer i børn, hjælper dem med at lære mere effektivt (Se nedenstående ressourcer). Spise en velafbalanceret kost kan også maksimere kosttilskud formål. Undgå dårlige vaner, der kan ødelægge hjerneceller, såsom narkotika, tobak og tunge forbrug af alkoholholdige drikkevarer.

• Teste dig selv på grundlæggende matematiske fakta. Selvom det ser ud, som kun skolealderen bør gøre dette, kan test din grundlæggende matematiske fakta virkelig give din hjerne magt et løft da matematik er den mest basale form for logik og argumentation. Quiz dig selv dagligt med et kortspil med addition og subtraktion flash kort til at se hvis du kan huske problemerne let matematik fra folkeskolen. Find hjerne-opreklamering quizzer online (Se nedenstående ressourcer). Prøv at lave matematik på papir i stedet for at bruge en lommeregner.

• Køb en bog af logik test. Som med test dig selv på matematiske fakta, er købe en bog der fuld af forskellige abstrakte logik quizzer kan også bidrage til at øge din hjerne magt. Et eksempel på denne type af test er at se billeder eller mønstre. Du skal bruge din magt logik og fornuft til at finde ud af hvilket objekt vil komme næste. Du kan også gøre en søgning på nettet for mere logik test og gåder, der er tilgængelige (Se nedenstående ressourcer).


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com