Du kan bruge Epsom Salt på en hævet Finger?

12/17/2011 by admin

Iblødsætning en hævede ekstremitet, såsom en finger, i en blanding af vand og Epsom vil salt reducere hævelser. Epsom salt, magnesium sulfat, også giver smertelindring for fysiske skader. Det er betragtet som effektiv i behandling af både forstuvninger og blå mærker.

Epsom Salt retninger

En halv kop Epsom salt blandet med nok varmt vand til at fylde en medium størrelse balje gør en fremragende blød i en sårede hånd eller endog mund. Hvis hensigten er at suge hele kroppen, sammen med den skadede finger, kan to kopper Epsom salt føjes til et badekar med varmt vand. Lægges i blød i 20 til 30 minutter.

Epsom salte kemi

Epsom salt er magnesium sulfat. Magnesium er et naturligt forekommende element vigtigt at funktionen af mange systemer i kroppen, herunder muskelfunktion i ekstremiteterne som en finger.

Epsom Salt behandling

Det varme vand handlinger for at spile blodkar og forbedre cirkulationen giver magnesium til at blive absorberet gennem huden på fingeren. Ifølge tranquilityisyours.com med hjemmeside, magnesium reducerer hævelse, kramper og smerter og forbedrer muskelfunktionen.

Ekstra Epsom Salt fordele

Afslappende mens iblødsætning en skadet ekstremitet i et varmt bad ikke blot lindrer de sårede fingre men kan også give en følelsesmæssig fordel samt.

Alternative former for Epsom Salt

Epsom salt er tilgængelig i en gel form, der kan anvendes til at forstuvninger og blå mærker. Dette er effektivt for folk på udkig relief uden at tage sig tid til at blande et Epsom salt bad og iblødsætning,


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com