Chicken Pox Vaccination bivirkninger

12/18/2011 by admin

Chicken Pox Vaccination bivirkninger

Chicken pox er en smitsom sygdom, der forekommer oftest hos børn. Det resulterer i ubehagelige symptomer som feber, sløvhed og kløende blærer. Skoldkopper vaccine blev introduceret i 1995 og siden så er antallet af mennesker smittet er styrtdykket. Som med alle vacciner, der er en risiko for bivirkninger, hvoraf nogle er milde og andre som er mere alvorlige.

Ømhed på injektionsstedet

Den mest almindelige bivirkning af Skoldkopper vaccine er let rødme, smerte og hævelse på injektionsstedet. Dette påvirker omkring én ud af hver fem børn og én i hver tre unge og voksne, Ifølge Centers for Disease Control og forebyggelse.

Feber

Om en i hver 10 mennesker vil opleve en feber snart efter at have modtaget skoldkopper vaccination. Feber er generelt lav kvalitet og kan være lettet med over-the-counter medicin såsom acetaminophen eller ibuprofen.

Udslæt

Ca vil en ud af hver 25 personer, der modtager injektionen opleve en udslæt. Det kan forekomme overalt på kroppen og ligner ikke faktiske skoldkopper vabler. Udslættet kan forekomme på dagen for vaccination eller op til en måned senere. Det er normalt mild og kortvarig.

Mindre hyppige bivirkninger

Andre mere alvorlige bivirkninger omfatter lungebetændelse, anfald og anafylaksi. Anafylaksi er en alvorlig og livstruende allergisk reaktion, der forårsager mange symptomer, herunder opkastning, åndenød og forvirring. Nogen oplever disse bivirkninger bør søge lægehjælp øjeblikkeligt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com