Virkeligheden orientering aktiviteter for ældre

07/22/2011 by admin

Virkeligheden orientering aktiviteter for ældre

Virkeligheden orientering er en teknik, der anvendes af plejepersonale og familiemedlemmer til mennesker, der lider af svær hukommelsestab, såsom patienter med Alzheimers sygdom. Denne teknik indebærer omkring patienten med elementer og samtale skal minde hende om detaljerne i hendes virkelighed som datoen, vejr og folk hun kender.

Virkeligheden bestyrelsen

Et værktøj i virkeligheden orientering er en realitet bord. Dette er normalt en tør slette bord hang på væggen i patientens levende rum, hvor patienten vil se det ofte. Hver dag pårørende og patienten skrive oplysninger i bestyrelsen, herunder datoen, dag i ugen og vejret. Patienten opfordres til at huske og skrive så meget information som muligt.

Samtale

En vigtig del af virkeligheden orientering er samtale. En caregiver bør tale med patienterne om, hvad hun gør og hvorfor, selv hvis der er ringe eller ingen reaktion fra patienten. Pårørende bør nævne detaljer om dato, tid og placering af patienten så ofte som muligt under samtale.

Billeder, ure og kalendere

En patient undergår virkeligheden orientering vil have mange varer bestemt til jog sin hukommelse. Placer billeder af venner og familie over hele patientens beboelsesrum, og pårørende bør kommentere billeder og bruge navnene på personer i billederne. Kalendere og ure bør også være i patientens levende rum, og pårørende bør bruge disse elementer til at minde patienten om dato og klokkeslæt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com