Kravene til en Texas Medicaid anvendelse

07/24/2011 by admin

Kravene til en Texas Medicaid anvendelse

Texas Medicaid-programmet tilbyder gratis sygeforsikring til en kvalificeret person eller familie. Støtteberettigelse for Medicaid i Texas afhænger af en række faktorer, herunder husstandsindkomst, størrelse og sammensætning. Medicaid-programmer er både udstedt og håndteret gennem Texas Health og Human Services Commission.

Personlige oplysninger

Du skal medtage navne, personnumre og fødselsdatoer for alle medlemmer af din husstand på din Texas Medicaid ansøgning, og du skal bevise identitet og statsborgerskab. En fødselsattest, staten id-kort og et sygesikringsbevis er tilstrækkeligt for voksne amerikanske borgere; børn behøver ikke at præsentere state identifikation. En person, der ikke er en amerikansk statsborger, men lovlig bopæl kan bruge en alien registreringskort eller officielle dokumentation fra den amerikanske Citizenship and Immigration Services Bureau, per Texas Health og Human Services Commission.

Indkomst dokumentation

Du skal liste alle indtægtskilder i formen Texas Medicaid og dokumentere. Dit job indtjening er fremgår af paystubs, personale poster eller en underskrevet erklæring fra din arbejdsgiver, der viser, hvad du gør på en månedlig basis. Føderale og statslige ydelser, ligesom Social sikring eller arbejdsløshed betalinger, skal dokumenteres af stubbe eller den oprindelige brev du har modtaget fra betaleren med angivelse af beløbet på din fordel. Ethvert barn støtte du modtager skal være på en skriftlig erklæring fra den betalende forælder eller en erklæring fra soklen retten eller barn.

Ressourcer oplysninger

Du er forpligtet til at indsende yderligere finansielle papirer for ressourcer, du har med din Medicaid ansøgning. Ethvert lån, du har modtaget fra en privatperson skal angives; Bemærk eller tilbagebetaling aftale med du kan sendes med din ansøgning pr. Texas Health og Human Services Commission. Du skal angive aktuelle udtalelser for nogen bankkonti du har og ejendomsskat regninger og gerninger (dokumentet anvendes til bevis for ejerskab af fast ejendom) for enhver ejendom, du ejer.

Ekstra arrangementer og omkostninger

Nogle begivenheder og udgifter skal dokumenteres og vendte med din Texas Medicaid ansøgning. Børnebidrag du betaler og penge, du betaler for dag pasningsordninger for dine børn betragtes under Medicaid godkendelsesprocessen i Texas, og bevis for hvad du betaler bør gives til sagsbehandler. Enhver medicinsk regninger du i øjeblikket skylder for dig selv eller en person i din husstand gå med din ansøgning. En gravid kvinde skal indsende bevis for graviditet, såsom medicinske journaler med formen.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com