Behandling af Bipolar lidelse med ernæring & kost

02/28/2013 by admin

Behandling af Bipolar lidelse med ernæring & kost

Ernæring og Bipolar lidelse

Omkring to millioner amerikanere kæmper med bipolar lidelse, også kaldet manisk depression (Se Resources). Mennesker der lider af denne alvorlige sygdom opleve ekstreme humørsvingninger lige fra perioder med intense mani og høj energi til lav episoder af udmattelse og dyb depression. Selv om der ikke er nogen mirakel kost eller pille til behandling af bipolar lidelse, spise ernæringsmæssigt gør forbedrer den generelle sundhed og psykiske tilstand af en person med bipolar lidelse.

Antioxidanter

Fordi antioxidanter kæmpe skadelige molekyler kaldet frie radikaler, er de nyttige i behandling af depression. Antioxidanter findes i vitamin C og E, samt næringsstoffer af beta-caroten. Gode kilder til C-vitamin omfatter frugt og grøntsager såsom blåbær, grapefrugter, appelsiner, jordbær, broccoli, peber og kartofler. Nødder, frø, vegetabilske olier, hvedekim og margarine indeholder vitamin E. Spise frugt og grøntsager, herunder abrikoser, cantaloupe, gulerødder, græskar og spinat til beta-caroten.

Proteiner og kulhydrater

Protein fødevarer såsom tun, kylling og kalkun er rige på tyrosin, en aminosyre, der øger dopamin og noradrenalin, der er hjernen kemikalier, hjælpe med at bekæmpe depression. Ikke Skye kulhydrater, men prøv at undgå hvidt mel, sukkerholdige og fedtholdige fødevarer, vælge gode kulhydrater som frugt, grøntsager, fuldkorn og bælgfrugter.

Fedtsyrer og fiskeolie

En undersøgelse i 1998 foretaget af psykiater og biokemiker Dr. Joseph Hibbeln fandt en sammenhæng mellem øget skaldyr forbrug og forbedret humør. Flere undersøgelser fulgte, at finde, at kost rig på fiskeolie og fedtsyrer bidrager til sundere dispositioner. For eksempel, blev et forsøg gjort på engelsk fanger, der viste et fald i fængsel overgreb blandt indsatte, der blev fodret fisk og skaldyr indeholder omega-3 fedtsyrer. Fødevarer med betydelige mængder af fedtsyrer inkluderer sild, laks, makrel, valnødder, oliven og hørfrø olie, hele korn fødevarer, magert kød, æg og mørke grønne bladgrøntsager.

Folinsyre

Folinsyre er et B-vitamin, der er afgørende for kroppen gør nye sunde celler. Øget niveau af folinsyre i blodet menes at være forbundet med forbedret stemninger, så det betragtes som nyttige til behandling af bipolar mennesker. En sikker stof, folinsyre har ingen specifikke bivirkninger og interfererer ikke med lithium behandlinger for depression. Eksempler på fødevarer rige på folinsyre er ærter, linser, appelsiner, hel-hvede produkter, roer, spinat, asparges, rosenkål og tørrede bønner. Mange morgenmadsprodukter indeholder folinsyre som Total og produkt 19.

B-vitaminer

B-vitaminer er vigtige i reguleringen humør, idet de energize mennesker. Vitamin B-1(Thiamin) er ofte anbefales til bipolar mennesker med angst, irritabilitet og andre problemer. Kalve lever og snapper er gode kilder til Vitamin B-2. B-6 (pyridoxin) er også effektiv til at hjælpe bipolare patienter med irritabilitet og andre symptomer, depression. Fødevarer, der indeholder vitamin B-6 omfatter spinat, majroer og peberfrugt.

Vitamin B 12

Nogle alternative behandlere anbefaler vitamin B-12 skud for depression, fordi dette vitamin gør serotonin og andre neurotransmittere. Fødevarer rige på B-12 omfatter leveren, fisk og oksekød. Inositol, medlem af kompleks B-12 er et næringsstof, som hjælper med at regulere serotonin, spiller en betydelig rolle det samme nervesystem reagerer på stemningsstabiliserende. Udover korn, er kilder af inositol fundet i citrus frugter, nødder, frø og bælgfrugter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com