Lægemidler, der anvendes i behandling af øre, næse & hals lidelser

02/23/2013 by admin

Læger, der behandler forskellige lidelser i øre, næse og hals normalt ordinere eller administrere medicin, at støtte til afhjælpning af lidelser. Nogle af de mest almindelige sygdomme og medicin anvendes i bekæmpelsen af dem er beskrevet her.

Øre lidelser

Infektion i den ydre øregang, ofte kaldet "svømmer øre," er behandlet med acetaminophen (eller for voksne, aspirin) og øre dråber der indeholder antibakterielle og steroid narkotika såsom cortisporin eksotiske.

Mellemøret infektion kan forårsage en betændt trommehinden og skal behandles hurtigt. Terapi indeholder antibiotika såsom ampicillin, amoxicillin og clarithromycin. Acetaminophen er brugt til at lindre smerte som er smertestillende eardrops.

Svimmelhed og tinnitus er resultater af en indre øre sygdom kaldet Menières sygdom er blevet med held behandlet med antibiotika phosphatbufferet, der anvendes direkte ind i mellemøret plads

Nasale lidelser

Bihulebetændelse er en udbredt nasal lidelse, der er behandlet med antibiotika såsom Amoxil, Bactrim eller cephalosporin. Dekongestanter og, lejlighedsvis, phenylephrin kan også bruges.

Allergi, som kan udløse bihulebetændelse, kan behandles med antihistaminer, dekongestanter, immunterapi og inhalerede kortikosteroider.

Næsepolypper er en årsag til kronisk allergi, bihulebetændelse og nasal infektioner. Disse behandles med inhalerede kortikosteroider, antihistaminer og dekongestanter og antibiotika for infektion.

Hals lidelser

STREP hals påvirker én ud af ti amerikanere hvert år. Forårsaget af streptococcus bakterier, kræver det penicillin eller et bredspektret antibiotikum.

Akut tonsillitis, en tilbagevendende infektion i mandlerne, er normalt behandles med aspirin (for voksne) eller acetaminophen, hvile og tilstrækkeligt væskeindtag. Men hvis infektionen bygger bacterially, administreres antibiotika såsom erythromycin eller penicillin.

En mere alvorlig bakteriel infektion, epiglottitis, kræver øjeblikkelig behandling, der kan indeholde intravenøs antibiotikabehandling og steroid medicin for at reducere luftvejene hævelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com