Graviditet og Lap Band Surgery

03/08/2013 by admin

Vægttab kirurgi blev populær i 2001 da celebrity sanger Carnie Wilson meddelte hun havde mistet en chokerende 150 pounds i mindre end 2 år. Celebrity sanger beskrevet, hvordan det var umuligt at gøre noget, når hun var 300 pounds, herunder at blive gravid. Carnie Wilson meddelte hun var gravid med sit første barn i 2002, og det gav mange unge overvægtige kvinder håber at vægttabet kan hjælpe med graviditet. Lap band kirurgi er en mindre risikabelt vægttab kirurgi, og for kvinder, der har problemer med at blive gravid, er det deres sidste håb for at have en familie. Forskning viste, at vægttabet bidraget til at øge chancerne for graviditet til tunge kvinder.

Fakta

Kæmper med overvægt kan være hjerteskærende for kvinder søger for at have børn. En kvinde, der er 100 pounds eller mere overvægt kan kæmper med at blive gravid. Mange kvinder, der er fast besluttet på at tabe sig henvende sig til lap band kirurgi (også kendt som justerbare gastriske banding) som en løsning på deres problem. Kvinder, der føler sig fast med overskydende fedt tror lap band kirurgi er en mulighed for et nyt liv. Kost og motion bare arbejde ikke for dem og de har mere derefter 100 pounds til at miste eller et BMI (body mass index) på 40 eller mere. Lap band kirurgi er sikrere derefter gastrisk bypass operation, fordi det giver mulighed for kvinder at få mere næring i deres organer, når de er gravide. Ifølge National Institute of Health, har overvægtige kvinder, der gennemgår kirurgi forbedret sundhed og øget chancerne for graviditet.

Identifikation

Lap band kirurgi er en effektiv måde at behandle fedme uden bruger hæfteklammer og skære på maven. Mange kvinder har rapporteret sikkert at blive gravid efter operationen og mister en betydelig mængde af vægt. Under operationen, lap band er placeret rundt om maven og justeret for at holde maven stramt, så du får fuld hurtigere, dette hjælper du mister vægt. Lap band kan derefter justeres ved hjælp af en nål til at fylde væske ind i lap band, og dette er bestemmende for hvor stram omkring maven. Kvinder, der håber at blive gravid ved at have lap band kirurgi kan have bandet justeret for mere ernæring for spædbarnet eller fuldt fjernet når som helst, så det er mindre risikabel.

Fordele

Overvægt er et mareridt for så mange mennesker over hele verden, men det kan påvirke kvinder følelsesmæssigt mere. Operationen forbedrer dit helbred og giver dig selvtillid til at føle sig smukke. Mange tunge kvinder lider af forhøjet blodtryk, diabetikere, åndenød og andre sundhedsmæssige forhold, men at miste vægt hjælper med at fjerne disse betingelser og hjælpe dig med at leve et normalt liv. Kvinder, der ville aldrig se i spejlet før skødet band kirurgi har mere selvtillid og begynder at lide hvordan deres organer ud. Operationen øger chancerne for kvinder at blive gravid med over 50%, Ifølge National Institute of Health. Glæden ved at have et sundt sexliv og øget fornøjelse gør overvægtige kvinder føler livet de få nyt liv. Operationen har lav risiko, og dette hjælper overvægtige kvinder søger for at blive gravid, fordi de ikke vil bekymre sig om vitaminmangel.

Overvejelser

På overfladen, har skødet band kirurgi virker som en mirakelkur til sygelig fedme, men der er visse faktorer at overveje, før du vælger kirurgi. Udgifterne til operationen normalt løber omkring $10.000-$17.000, og nogle forsikringsselskaber overveje ikke vægttab kirurgi en medicinsk nødvendighed og kan nægte at betale for det. Operationen er for mennesker, som morbid overvægtige (100 pounds eller mere) så hvis du har 10-15 pounds til at miste det kan ikke være en god mulighed. Efter operationen, er det nødvendigt at følge en sund ernæring plan, der omfatter spise kun væsker i 2-3 uger. Lægen ønsker at gøre sikker på, at din krop er i stand til at håndtere fast føde, så de første par uger kan du kun spise suppe. Kroppen kan mangle nødvendige ernæring, så du kan blive ordineret vitaminer for at hjælpe med at holde din krop stærk. Almindelige lægebesøg er behov for og foreslås det, at du motionerer mindst 10-15 minutter om dagen. Operationen ikke kan være effektiv for alle, der ønsker at tabe sig, er spise mindre og slankekure anbefalet for maksimal vægttab.

Advarsel

Lap band kirurgi har visse risiko, som skal overvejes. Unge kvinder, der overvejer graviditet har en risiko for ikke at få tilstrækkelig ernæring til baby. Lap band kan justeres mange gange til at rumme kroppen for at sikre, det er at få tilstrækkelig ernæring til baby. Bandet kan glide som du tabe sig, og det kan få dig til at kaste op eller bliver syge. Lækage kan komme fra bandet eller du kan have blødning og infektion. I sjældne tilfælde, maven pose kan blev blokeret, eller bandet kan gå inde i din mave.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com